با ارائه پیشنهادات خلاقانه خود در مسابقه "فکر نو" شرکت نمائید

به اطلاع کلیه کارکنان ، مراجعین و دانشجویان می رساند معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در نظر دارد در راستای اجرای برنامه جامع اطلاع رسانی ، آموزش و فرهنگ سازی در خصوص طرح کنترل اصالت فرآورده های سلامت اقدام به برگزاری مسابقه" فکر نو" نماید.

علاقمندان می توانند جهت شرکت در این مسابقه پیشنهادات خود را در قالب طرح های نوآورانه ( طراحی ، انیمیشن ، اینفوگرافیک، اینفوموشن، کاریکاتور ، عکس)، گزارش موارد و مخاطرات ایجاد شده به علت مصرف کالای قاچاق یا تقلبی را به صورت یکپارچه به آدرس اینترنتی http//:fdobpms.tums.ac.ir/fda-esalat (بدون نیاز به ثبت نام) ارسال نمایند.

این مسابقه با هدف معرفی و آموزش برچسب اصالت کالا جهت افرادی که به خاطر مصرف کالاهای غیر اصیل و قاچاق یا تولید غیر مجاز دچار عارضه شده اند و عوارض قابل پیگیری و مخاطره آمیز داشته است برگزار می گردد.

گفتنی است ضمن تقدیر از سوژه ها و ایده های برتر به پیشنهاد دهندگان به قید قرعه هدایایی اهدا می می گردد.

۷ مرداد ۱۳۹۶ ۱۵:۱۹