رئیس دانشگاه: با همبستگی می توان تمام مشکلات را حل کرد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: اولین چیزی که در راستای حل مشکلات این استان به آن نیاز داریم همبستگی بین تمام مسولین می باشد.
دکتر حسین کریم در مراسمی که پنجم مرداد ماه به مناسبت اولین دوره پذیرش دانشجو در رشته کارشناسی ارشد اتاق عمل در دانشکده پیراپزشکی با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار کرمانشاه و جمعی از مسئولان دانشگاهی ، برگزار شد،  با بیان اینکه مراسم امشب همزمان با  سه رخداد مهم است، گفت: دهه ی کرامت، روز ملی کرمانشاه و پذیرش دانشجو در رشته کارشناسی ارشد اتاق عمل از دلایل برگزاری این مراسم بوده اند.
دکتر کریم به سخنان مقام معظم رهبری( مدظله العالی) در مورد استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: همانطور که مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) فرمودند، کرمانشاه سینه ستبر و چهره ی زیبای ایران اسلامی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه مسائل و مشکلات زیادی در این استان وجود دارد که زیبنده ی آن نیست، اظهار کرد: همه ی ما باید تمام توان خو را به کار بگیریم که مشکلات استان برطرف شود.
دکتر کریم به سالگرد عملیات غرور آفرین مرصاد اشاره کرد و افزود: ما باید ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمام شهیدان انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و خصوصاً شهیدان عملیات مرصاد امروز از دست آورد آن عزیزان حفاظت و حراست کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه اکنون باید با همکاری تمام مسولین مشکلات مردم را بیابیم و آن ها را حل کنیم، گفت: اولین چیزی که در همین راستا به آن نیاز داریم همبستگی است.
وی اظهار داشت: تمام مسئولین استان می توانند در کنار هم کار های بزرگی انجام دهند و مشکلات مردم را حل کنند.
دکتر کریم به راه اندازی رشته ی کارشناسی ارشد  اتاق عمل در دانشکده پیراپزشکی اشاره کرد و افزود: این دانشکده نسبت به گذشته تغییرات خوبی داشته است و  همین زمینه را برای راه اندازی رشته های تحصیلات تکمیلی فراهم می کند.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه اکنون 4 دانشکده ی پیراپزشکی، بهداشت، تغذیه و پرستاری و مامایی در این منطقه از شهر کرمانشاه فعالیت دارند، گفت: بحث پردیس دانشگاه را به جریان انداختیم که امیدواریم در پاییز امسال عملیات ساخت آن آغاز شود.
۷ مرداد ۱۳۹۶ ۱۳:۵۶