دکتر هومن رفیعی بعنوان مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی خانم دکتر ساره محمدی معاون امور درمان دانشگاه آقای دکتر هومن رفیعی سروری به عنوان "مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی "معاونت درمان دانشگاه منصوب شد.

دکتر هومن رفیعی سروری متخصص طب اورژانس است که فارغ التحصیل این رشته از دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال 1394می باشد.

وی  که متولد 1362 در شهر لاهیجان است دوره پزشکی عمومی خود را نیز در سال 1388 در دانشگاه علوم پزشکی گیلان به پایان رسانیده است.

از سوابق کاری این عضو هیئت علمی دانشگاه در گروه آموزشی طب اورژانس می توان به مسئولیت امور دستیاری در سال 1395 و ریاست اورژانس بیمارستان آیت ا... طالقانی کرمانشاه در سال 1396 اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر آقای دکتر افشین باقرزاده مسئولیت فوق را بعهده داشتند.

۷ مرداد ۱۳۹۶ ۱۴:۳۷