اخبار

340 کیلوگرم خامه کپک زده امحاء شد

340 کیلوگرم خامه کپک زده امحاء شد

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از امحاء 340 کیلوگرم خامه کپک زده و غیر قابل مصرف خبر داد.

دکتر شهریار مستوفی با اعلام این خبر گفت: کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه در روز چهارشنبه چهارم مرداد ماه طی بازدید از یکی از کارخانه های تولید فرآورده های لبنی 340 کیلوگرم خامه غیرقابل مصرف و کپک زده را کشف و توقیف کردند.

وی افزود: این مقدار خامه فاسد جهت جلوگیری از اشاعه آلودگی بیشتر در کارخانه پس از هماهنگی های لازم، توسط کارشناسان این مدیریت امحاء شد.

دکتر مستوفی عنوان کرد: با توجه به گرمای هوا و بالارفتن مصرف لبنیات توصیه می شود که مردم هنگام خرید فرآورده های لبنی حتما به تاریخ تولید و انقضاء، پروانه بهداشتی تولید و چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای دقت نمایند.

۸ مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۵۱

نظرات بینندگان


نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید