آغاز طرح ضیافت اندیشه با حضور 120دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

طرح ضیافت اندیشه توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و با همکاری معاونت فرهنگی ، دانشجویی با حضور 120دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در اردوگاه شهید باهنر آغاز شد
معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه حدود 500نفر از دانشجویان در این طرح ثبت نام کرده اند، اظهار کرد: بر اساس شرایط پذیرش و اولویت های موجود 40 نفر از دانشجویان پسر و 80 نفر ار دانشجویان دختر برای آموزش در این طرح پذیرفته شدند.
حجت الاسلام والمسلمین علی حیدر سوری گفت: موضوع هایی که در این طرح ارائه می‌شود شامل سیاست های داخلی و خارجی، حکومت دینی، روابط متقابل، سبک زندگی ، رسانه و .... می باشد.
معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه  ضمن اشاره  به سال 88 بعنوان تاریخ شروع این طرح افزود: شرکت در این طرح بهترین فرصت برای دانشجویان، خصوصاً دانشجویان علوم پزشکی است که با مهارت های زندگی، سیاست های داخلی و خارجی ، بحث رسانه و ... آشنا شوند.
وی در پایان ضمن اشاره به اینکه از بهترین اساتید کشوری برای آموزش دانشجویان استفاده شده است گفت: سعی کرده ایم فضای مناسب و پرنشاطی را برای دانشجویان فراهم آوریم.

عکس

۸ مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۱۹