مردم با اجرای طرح نظام سلامت با آسودگی به بیمارستان ها مراجعه می کنند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: بیشتر مردم در گذشته باوجود درد و بیماری اما به دلیل بالا بودن هزینه بیمارستان ها نمی توانستند به این مراکز مراجعه کنند اما در طرح تحول نظام سلامت به محض کسالت با خیال آسوده به مراکز درمانی می روند و نگران هزینه های درمان نیستند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا؛ روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به نقل از دکتر حسین کریم در نشست پایش و برنامه ریزی حوزه بهداشت و درمان شهرستان دالاهو، کاهش هزینه های مردم را از مزایای طرح تحول نظام سلامت دانست و افزود: تامین رفاه و رضایت مردم مهمترین هدف اجرای این طرح است.
وی در ادامه به سفر اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به شهرستان ها اشاره کرد و گفت: هدف از جلسات مکرر، سفرهای شهرستانی و پیگیری های طاقت فرسا برای به سرانجام رساندن پروژه ها در راستای بهره مندی مردم و رفع مشکلات آنها است.
وی با تاکید بر اینکه برای ایجاد تحول و توسعه نیاز به همدلی داریم تاکید کرد که مسوولان شهرستان دالاهو برای رسیدن به توسعه باید همه پای کار باشند و با اخوت و همدلی کار کنند.
وی گفت: باتوجه به اعلام تقاضای احداث بیمارستان باید بگویم این امر دارای شاخص هایی است و شهرستان دالاهو خارج از این سطح بندی بوده و بیمارستان سازی در آن از عهده وزارت بهداشت خارج است اما ما تخت های بیشتری را در مرکز درمان بستر فعال و تعداد متخصصان را افزایش می دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه افزود: پیشنهاد می کنیم که بهورزهای سیاری برای پایش وضعیت بهداشت عشایر طراحی شود و جمعیت را زیر پوشش خدمات سلامت بگیرد.
دکتر کریم همچنین با بیان اینکه متاسفانه سوانح و حوادث به ویژه تصادفات جاده ای در شهرستان دالاهو بالاست و این نگران کننده است، گفت: 2 بالگرد برای استان کرمانشاه در نظر گرفته شده که به دلیل حجم بالای سوانح و حوادث در منطقه دالاهو یکی از آنها در این شهرستان مستقر خواهد شد.
وی همچنین تاکید کرد که آینده بهداشت در گرو اجرای پرونده الکترونیک سلامت است که در کرمانشاه این طرح به خوبی در حال اجرا است.
وی اضافه کرد: باتوجه به تعداد بیماری های مشترک بین انسان و دام باید دامداری های سنتی به سمت دامداری های صنعتی برود و محل نگهداری دام نباید با انسان یکجا باشد.
او همچنین یادآور شد که روستای سالم می تواند الگوی کشور شود و با راه اندازی توریسم روستا می توان کارهای بزرگی انجام داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه د ادامه افزود: برخی آرایشگاه ها ، سالن های بدنسازی و عطاری ها تبدیل به قاتلانی برای جوانان ما شده اند و عوارض بسیاری برجا می گذارند .
کریم بر خواستار توجه جدی به آموزش بهداشت و بهداشت مدارس سفیران سلامت شد و اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم با تلاش های نمایندگان مردم در مجلس سهم بیشتری از امکانات و تجهیزات از جمله آمبولانس های کشور را داشته باشیم.
تاتار فرماندار شهرستان دالاهو نیز در این نشست گفت: در طول انقلاب تا قبل از دولت تدبیر و امید به اندازه این چهار سال کار عمرانی در حوزه سلامت در شهرستان دالاهو انجام نشده است.
فلاحت پیشه نماینده اسلام آباد و دالاهودر مجلس شورای اسلامی نیز از اجرای طرح پایش میدانی توسط مسوولان دانشگاه علوم پزشکی قدردانی کرد.
شهرستان دالاهو با 36 هزار نفر جمعیت در 100 کیلومتری غرب کرمانشاه واقع شده است.

۱۱ مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۴۰