گلبوته دوستی و خار کشمکش

پنجشنبه شب گذشته نشست صمیمانه ای در  محوطه دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید که از چند منظر درخور توجه بود.
نخستین وجه تاثیر گذار این جشن حضور اعضای هیات علمی ، جمعی از اعضای شورای سیاستگذاری و مسوولان دانشگاهی به همراه خانواده فضای صمیمانه و دلچسبی فراهم کرده بود که بی شک می تواند در نزدیکی بیشتر و صمیمیت فزاینده این عزیزان نقش بازی کند.
دومین وجه فراهم کردن فرصتی برای نشان دادن تغییرات در دانشکده و معرفی دستاوردهای ان ازجمله تلاش برای کسب مجوز جذب دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد بود که در نوع خود مثبت ارزیابی می شود.
دیگر مساله بهره از فرخندگی مناسبت دهه کرامت و یادکردن از رشادتهای جوانان در حماسه تاریخی مرصاد بود که وظیفه همه ما زنده نگهداشتن این ایثارهای فخرآور است.
و درپایان آنکه حضور دوتن از نمایندگان مردم کرمانشاه،نمایندگان سرپل ذهاب،قصرشیرین و گیلانغرب،اسلام آباد و دالاهو و پاوه،جوانرود،روانسر و ثلاث باباجانی و به عبارت دیگر حضور پنج نماینده از هشت نماینده استان،معاون سیاسی استاندار،فرماندار کرمانشاه و جمع دیگری از مسوولان بعضاً به همراه خانواده پیام امیدوارکننده ای از برقراری ارتباط مناسب  دوسویه دانشگاه_مجلس است که شکی نیست برونداد این تعامل به نفع مردم کرمانشاه بوده و می تواند منشاء حرکتهای بزرگی شود.
امیداست دانشگاه به عنوان مرکز فرهنگ و دانش و مهد نخبگان و برگزیدگان بتواند خود الگوی تام وحدت و دوستی  برای جامعه باشد و گلبوته دوستی را به جای خار کشمکش بکارد.

یادداشتی از مهدی محمدی

۱۱ مرداد ۱۳۹۶ ۱۳:۳۱