روز خوش هیات امنا

✍️ وقتی که اخبار تقدیر ها و تشکرهای هیات امنا از دانشگاه را پست می کردم با خودم گفتم : " حالا عده ای می گویند چه خبر است دورهم نشسته اند و از هم تقدیر می کنند".
اما راستش این واقعیت بود که در جلسه روز یازدهم مرداد ماه در طبقه پانزدهم  ساختمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همه چیز حکایت از موفقیت دانشگاه داشت.
اعضای هیات امنا با قرائت نتیجه رتبه بندی برنامه عملیاتی و کسب عنوان "شایسته" ، تقدیر از حوزه های مختلف دانشگاه و تقدیر از تراز مثبت بودجه به کرات ،به افتخار همکاران دست زده و با رای گیری و رای صد درصدی اعضای هیات امنا ، تیم مدیریتی دانشگاه را تشویق کردند.
این روز پر از افتخار بود، پر از شوق و تلاش. رییس و معاونان با جدیت تمام برای مصوبات کوشیدند.
با خودم فکر کردم اگر عکس این اتفاق رخ می داد و در مواردی دانشگاه مورد توبیخ هیات امنا و یا انتقاد و نارضایتی کارشناسان ارشد معاونتها و شخص دکتر امین لو به عنوان کارکشته ترین فرد کشور در این عرصه  قرار می گرفت، حال ما چگونه بود؟!
اما حالا که این روز را با افتخار سپری کردیم و به گفته خود دکتر امین لو در دوسال گذشته هیچ دانشگاهی را به اندازه کرمانشاه تشویق نکردیم و همگان آینده دانشگاه را درخشان توصیف کردند، حال ما و همکاران مان خوش است.
این حال خوش نتیجه تلاش تک تک همکاران است. فرقی نمی کند اسمشان بیاید یا نیاید ، کسی آنها را بشناسد یا نشناسد، ستاد نشین باشند یا بهورز روستا، کارمند باشند یا عضو هیات علمی ، مدیر باشند یا نیروی خدمات ، این موفقیتها نتیجه کار جمعی است و کار جمعی نتیجه می دهد.
حالا ما هستیم و دانشگاهی که از ته جدول و قعر کمبود ، رو آمده و حالا با انگشت نشانش می دهند که اینها تلاش کردند و شد.
بله می شود و من می دانم که شما به عنوان همکاری که این متن را می خوانید در این شدن تاثیر داشته اید. من شما را هم از دست زدن های پیاپی در صدر ساختمان وزارت سهیم می دانم و از همین جا دست شما را به گرمی به نشان تقدیر می فشارم.
یادداشتی از مهدی محمدی
۱۱ مرداد ۱۳۹۶ ۱۵:۰۰