کشور برای غلبه بر مشکلات نیاز به وفاق و همدلی دارد

فضای مراسم تنفیذ ریاست جمهوری امید بخش و سرشار از ارشادات عالی و سخنان همدلانه بود و این سرآغاز می تواند فصل نوینی از همدلی و هبستگی برای سازندگی کشور باشد .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نشست صبح امروز هیات رئیسه با اعلام این مطلب گفت : عزم دولت بیش از پیش برای خدمت جزم است و امیدواریم به عهد و پیمان با خداوند استوار بماند و در این راه از کمک همه بزرگان استفاده کند و فضای کشور به گونه ای باشد که برای غلبه بر مشکلات از اتحاد همدلی و هم راستایی بهره ببرد.

دکتر حسین کریم در ادامه افزود: در زمان تلاطم های کشور و کشمکش ها برای تعیین وزرا ، ما در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فارغ از تحولات و حدس گمان ها سعی کرده ایم حتی یک روز را از دست ندهیم و با تمام توان و تلاش می کوشیم تا وظیفه ای که بر دوشمان است را به نحو احسن به سر منزل مقصود برسانیم.

وی تاکید کرد : ما در هفته های گذشته با سرکشی به شهرستان ها ی استان برنامه های مثبتی در جهت جلب حمایت مسئولان ارشد شهرستان ها برای همکاری با سیستم سلامت داشته ایم و بازخورد خوبی از سوی آنان به ویژه منتخبان مردم دریافت کرده ایم و بهترین نتیجه این سفرها ایجاد حس همراهی و همکاری است که برای ما بسیار مهم است.

وی افزود این کار ما با هدف  رفع مشکلات مردم در شهرستان ها برنامه ریزی می شود و اثر آن هم به طور مستقیم به خود مردم برمی گردد .

۱۴ مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۱۷