جشن دهه کرامت و میلاد با برکت امام رضا(ع) برگزار شد

جشن میلاد با برکت حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع) و دهه کرامت برگزار شد.

جشن ملکوت هشتم ، بمناسبت میلاد با برکت حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع) و دهه کرامت در شب میلاد امام هشتم(ع) (دوازدهم مردادماه) با حضورخادمان حرم رضوی،  معاونین ،مسئولین  و کارکنان دانشگاهی به همراه خانواده که  بیش از 500 نفر بود در تالار بزرگ گل نرگس  برگزار شد .

در این جشن همزمان با ورود خادمین به سالن دعای خاصه آن حضرت پخش شد و سپس خادمین در خصوص معجزات امام هشتم مطالبی را عنوان نمودند .

در ادامه برنامه حاج آقا افشار نجفی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در خصوص کرامات امام رضا(ع) به بیان سخنرانی پرداختند .
پخش کلیپ دستاوردهای معاونت فرهنگی ، دانشجویی و اجرای زنده موسیقی توسط گروه موسیقی همنوایان (منتخب هشتمین جشنواره سراسری دانشجویان کشور ) از دیگر برنامه متنوع این جشن بود و مراسم با پخش نماهنگ امام رضا (ع) و پذیرایی پایان یافت . .

۱۴ مرداد ۱۳۹۶ ۱۴:۴۵