اخبار

کسب رتبه "یک" کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی توسط دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

کسب رتبه "یک" کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی توسط دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دکتر احسان صادقی مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه ضمن بیان درخشش دانشجویان این دانشکده در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت از کسب رتبه  "یک"  آزمون فوق توسط یکی از دانشجویان این دانشکده خبر داد.

وی ضمن ابراز خرسندی از موفقیت دانشجویان این دانشکده در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت گفت: در این آزمون دانشجویان اولین دوره فارغ التحصیل کارشناسی رشته صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی شرکت کردند که در طی آن آقای عرفان اشرفی ساری بگلو موفق به کسب رتبه " یکم " در این آزمون شد.

وی در ادامه اظهار داشت: تعداد کل فارغ التحصیلان این رشته 16 نفر بوده که 11 نفر از این تعداد در آزمون فوق شرکت کردند و خوشبختانه تعداد 9 نفر از آنان موفق به کسب رتبه های 20،17،16،11،9،7،4،3،1  شدند.

مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه با  بیان اینکه 80% قبولی کارشناسی ارشد را از بین دانشجویانمان خواهیم داشت گفت: 50% قبولیهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز از آن کرمانشاه خواهد بود.

 

۱۷ مرداد ۱۳۹۶ ۱۴:۵۷

نظرات بینندگان


نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید