پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

متن تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

سالروز شهادت محمود صارمی در کشور ما به میثاقی بدل شده برای تقدیر از عزیزانی که آماده نوشیدن شهد شهادتند و ققنوس وار می سوزند تا از جان و قلم آنها روشنایی خورشید حقیقت بدرخشد و پرده از دروغ و کژی برداشته شود.

به یقین می توان گفت اصحاب رسانه در نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز در کنار تخصص و کارآمدی، تعهد و پاک طینتی را سرلوحه خویش قرار داده وهمواره افتخار آفرین بوده اند.
بجاست در این روزها که به پایان مسئولیت دولت یازدهم رسیده ایم از همکاری و زحمات بی دریغ رسانه ها و خبرنگاران در اشاعه فرهنگ سلامت و نیز پیشبرد برنامه های دولت به خصوص طرح تحول سلامت تقدیر کنیم و نیز از آنها بخواهیم همچنان نقش پر رنگ خود را در ترویج برنامه های سلامت محور حفظ کنند و با نقادی های اصولی خود کماکان چراغ راه حوزه بهداشت باشند تا تعامل بین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و اصحاب رسانه همچنان بعنوان الگویی موفق در استان بدرخشد.
اینجانب ضمن تبریک روز خبرنگار از تمامی تلاشگران عرصه خبر که ما را در پیشبرد اهدافمان که همان نعمت سلامتی است یاری می نمایند، تشکر نموده و از خداوند بزرگ برای فعالین این حوزه توفیق روزافزون، سلامت و شادکامی را خواستارم.

دکتر حسین کریم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه