فعالیتهای رسانه ای دانشجویی باید مهم ترین بازوی کمکی روابط عمومی دانشگاه باشد

رئیس دانشگاه در جمع فعالین حوزه نشریات دانشجویی گفت: فعالیت های رسانه ای دانشجویی باید مهم ترین بازوی کمکی روابط عمومی دانشگاه باشد.

دکتر کریم که در نشست صمیمی با مدیر مسئولان نشریات دانشجویی با حضور مسئول نهاد مقام معظم رهبری و سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی در بیستم مرداد ماه سخن می گفت با تبریک روز خبرنگار و ابرازخرسندی از حضور فعال دانشجویان در حوزه نشریات گفت: حضور دانشجویان و بیان نظرات در این حوزه، نشان از نگاهی عمیق به مسائل دانشجویی دارد.

وی  فعالیت های رسانه ای دانشجویان را قوی ترین بازوی کمکی روابط عمومی دانشگاه دانست و خاطرنشان کرد: دانشجویان فعال در حوزه رسانه، خود را در تعامل با رسانه ها قرار دهند.

وی با بیان اینکه بی برنامگی در حوزه رسانه نتیجه مطلوبی به دنبال نخواهد داشت بر وجود شورای سیاست گذاری نشریات و پایگاه خبری مفدا در معاونت فرهنگی و دانشجویی تاکید کرد و گفت: بهتر است یک بازنگری در حوزه نشریات ایجاد شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  وجود هرج و مرج در اخبار را یکی از عوامل تهدیدکننده حوزه خبرنگاری عنوان کرد و افزود: خبرهای حوزه دانشجویی باید اثربخش و خاص باشند.
وی با اشاره به تعدد کانال ها و خبرگزاری ها و سایر مسائل تهدیدکننده ای که در حوزه خبر وجود دارد بیان کرد: هدفمند کردن و اثربخشی به کارها باید در دستورکار این حوزه قرار گیرد.
دکتر کریم اظهار کرد: کلی گویی و پرگویی باید از بحث رسانه ای دور شود و اخبار باید در عین مختصر و مفید بودن بیشترین اثربخشی را داشته باشند.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه، آموزش صحیح لازمه‌ی تمرین رسانه ای درست و صحیح است خاطرنشان کرد: تخصیص کارگاه های آموزشی برای علاقه مندان، به دانشجویان کمک زیادی در این حوزه می‌کند.
 کریم ادامه داد:  نشریات دانشجویی باید در الگوسازی و معرفی الگوها تلاش کنند.
رئیس دانشگاه در پایان با تاکید بر این مسئله که بهتر است مشکلات موجود به صورت هوشمندانه بازتاب داده شوند توصیه کرد: دانشجویان همت خود را برای تحلیل درست وقایع و انتشار اخبار مبنی بر واقعیت به کار ببندند.

۲۲ مرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۱۰