پیوند رسانه ها و حوزه سلامت راهکاری برای ارتقای سواد سلامت مردم

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه روز یکشنبه در نشستی 2 ساعته از نقش و جایگاه خبرنگاران و رسانه ها در ارتقای سطح آگاهی و سواد سلامت قدردانی کرد و مسئولان این حوزه خواستار افزایش سطح همکاری ها بین اصحاب رسانه و معاونت اجتماعی شدند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در این نشست معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه این معاونت سال گذشته در استان تشکیل شده است، گفت: رسانه ها در پیشبرد اهداف این معاونت که ارتقای سطح آگاهی و دانش سلامت مردم است، نقش موثری دارند.

دکتر علی الماسی به وجود برخی از آسیب های اجتماعی از جمله بیکاری، اعتیاد، طلاق، خشونت و سایر موارد در استان کرمانشاه اشاره کرد و افزود: برای کاهش این آسیب ها نیاز داریم که مردم را مجهز به دانش و آگاهی کنیم که از بستر رسانه می توانیم در راستای نیل به این هدف بهترین استفاده را ببریم.

وی اظهار کرد: به همفکری خبرنگاران و اصحاب رسانه برای انتقال پیام های حوزه سلامت نیازمندیم و در نظر داریم سطح ارتباطات معاونت اجتماعی با رسانه ها را با برگزاری نشست های متوالی در طول سال افزایش دهیم.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه سخنان خود به تدوین سند جامع سلامت استان نیز اشاره کرد و گفت: تدوین این سند شروع شده و در نظر داریم با مشارکت همه دستگاهه ای استان سندی کاربردی برای نیل به اهداف سلامت تدوین کنیم.

الماسی اظهار کرد که یکی از اهداف این سند بهبود وضعیت تغذیه ای مردم است به طور مثال می خواهیم سموم سفید مانند شکر و نمک را از سبد خانوارها با کمک رسانه ها حذف کنیم.

مدیر حوزه سلامت و امنیت غذایی معاونت اجتماعی نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه رسانه ها در آموزش نحوه تغذیه به مردم در راستای پیشگیری از بیماری ها نقش موثری دارند گفت: ما از همکاری و ارتباط متقابل با رسانه ها حمایت و استقبال می کنیم.

دکتر حسین بیگلری افزود: آموزش ها باید از دوران کودکی ارائه شود تا کودکان ما با تغذیه های نامناسبی مانند چیپس، نوشابه و غذاهای ساندویجی مانوس نشوند و این آموزش را رسانه ها به خوبی می توانند ارائه کنند.

وی تاکید کرد که تامین سلامتی مردم تنها در حیطه وظایف وزارت بهداشت نیست بلکه همه دستگاه های باید در این راستا همکاری کنند و وزارت بهداشت نقش هماهنگ کننده را دارد.

مدیر مشارکت های مردمی و امور خیرین معاونت اجتماعی نیز در این نشست گفت: جلب مشارکت های مردمی و تجلیل از خیرین به منظور فرهنگ سازی در جامعه از جمله اهداف این مدیریت است.

سمیه جعفری همچنین به حمایت از سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت نیز اشاره کرد و افزود: اکنون 60 سازمان مردم نهاد در استان تشکیل شده و 40 مورد دیگر نیز در شرف تشکیل است.

وی اظهار کرد که برای اجتماعی کردن مقوله سلامت و جلب مشارکت های مردمی نیاز به همکاری و همراهی رسانه ها و خبرنگاران داریم.

در این آیین از خبرنگاران حوزه سلامت استان کرمانشاه تجلیل و قدردانی شد.

۲۳ مرداد ۱۳۹۶ ۰۸:۱۳