کمبود پزشک متخصص داریم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کمبود پزشک متخصص را یکی از مشکلات اصلی دانشگاه عنوان کرد و گفت: سال گذشته درخواست 96 متخصص را به وزارت بهداشت اعلام کردیم، اما درنهایت فقط 46 متخصص به استان داده شد.
به گزارش ایسنا منطقه کرمانشاه، دکتر حسین کریم در نشست استاندار کرمانشاه با فرمانداران استان، با بیان اینکه سلامت رکن اصلی توسعه است، گفت: بنابراین هرچقدر در این زمینه هزینه شود در حقیقت سرمایه گذاری است و زمینه ساز توسعه استان خواهد بود.
کریم با بیان اینکه در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یک انقلاب را در احداث پروژه‌های عمرانی شاهدیم، گفت: در حال حاضر حدود 400 پروژه عمرانی در استان در حال اجراست.
وی افزود با وجود اینکه مدیریت این پروژه ها در کنار سایر وظایف دانشگاه کار دشواری است، اما هیچ پروژه ای را تعطیل نکرده ایم و همزمان هم پروژه ها در حال ساخت هستند و هم خدمات بهداشتی و درمانی را به مردم استان ارائه می دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کمبود پزشک متخصص را یکی از مشکلات اصلی دانشگاه عنوان کرد و افزود: سال گذشته درخواست 96 متخصص را به وزارت بهداشت اعلام کردیم، اما در نهایت فقط 46 متخصص به استان داده شد.
وی افزود: امسال نیز درخواست حدود 100 پزشک متخصص را به وزارت اعلام کرده ایم که امیدواریم با پیگیری نمایندگان استان و استاندار با این تعداد موافقت شود.
کریم در ادامه از فرمانداران و بخشداران خواست که در نظارت بر امور بهداشتی و درمانی شهرستان و بخش مربوط به حوزه کاری خود، به دانشگاه کمک کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را به دانشگاه گزارش دهند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به روند ساخت کلینیک های دانشگاه در شهرستان ها اشاره کرد و افزود: خوشبختانه روند ساخت این پروژه ها به سرعت در حال پیشرفت است و بعد از ساخت به سرعت تجهیز شده و شروع به کار خواهند کرد.
کریم افزود: تمامی خانه‌های بهداشت قدیمی استان نیز در حال بازسازی هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه به جذب نیروهای مورد نیاز دانشگاه اشاره کرد و گفت: جذب این نیروها نیاز به مجوز وزارت بهداشت دارد.
وی افزود: هر نوع مجوزی که در این خصوص به ما داده شود، اطلاعات آن در سایت دانشگاه قرار گرفته و بر اساس آزمون، نیروهای مورد نیاز جذب می شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پایان به تشریح مسائل و مشکلات دانشگاه در شهرستان های مختلف پرداخت.
۲۸ مرداد ۱۳۹۶ ۰۸:۴۷