هیات مقامات علمی و درمانی سلیمانیه عراق از مراکز دانشگاهی بازدید کردند.

در این دیدار که دکتر نوری زاد رییس دانشگاه نیز آنان را همراهی می کرد ، میهمانان ابتدا از بخش های تازه تاسیس و نیز آنژیوگرافی مرکز آموزشی ، درمانی امام علی (ع) بازدید کردند.

رییس دانشگاه سلیمانیه عراق به همراه معاونان و جمعی از مسوولان دانشگاه و بهداشت و درمان سلیمانیه از بخش های مختلف دانشگاه دیدار کردند.

در این دیدار که دکتر نوری زاد رییس دانشگاه نیز آنان  را همراهی می کرد ، میهمانان ابتدا از بخش های تازه تاسیس و نیز آنژیوگرافی مرکز آموزشی ، درمانی امام علی (ع) بازدید کرده و جهت دیدار از دانشگاه رازی و مذاکره با مسئولان این دانشگاه راهی پردیس تاق بستان دانشگاه رازی شدند.

هیات آنگاه به مجموعه دانشکده داروسازی و دانشکده پزشکی دانشگاه رفته از کلاس ها ، کتابخانه و مراکز تحقیقاتی این دانشکده ها بازدید کرده ، با جمعی از پژوهشگران به گفتگو نشستند.

مرکز آموزشی ، درمانی امام رضا (ع) نیز از جمله مراکزی بود که هیات رسمی اعزامی از سلیمانیه عراق از آن بازدید کردند. در این بازدید آنان از بخشهای پزشکی هسته ای ، رادیوتراپی ، ام آرآی ، دیالیز و اورژانس دیدار کردند.

این هیات در پایان از کارخانه باختر بیوشیمی و بخشهای گوناگون آن بازدید کردند.

گفتنیست در نشستی که عصر امروز دوشنبه در سالن مهمانسرای دانشگاه برگزار می گردد ، تفاهم نامه مشترکی امضا و مبادله می شود.

آلبوم تصاویر این دیدار در صفحه اصلی دانشگاه موجود است.