ارائه خدمات با تعرفه پایین در دانشکده دندانپزشکی

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه از ارائه خدمات دندانپزشکی به اقشار مختلف مردم استان در این دانشکده با کمتر از تعرفه دولتی خبر داد.

دکتر حسام الدین نظری روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: این دانشکده در کنار خدمات آموزشی، تمام خدمات مربوط به دندانپزشکی را نیز با استفاده از امکانات و تجهیزات پیشرفته به اقشار مختلف مردم ارائه می دهد.

به گفته او، این خدمات توسط دانشجویان رشته دندانپزشکی این دانشکده و زیرنظر اساتید با بهترین کیفیت ارائه می شود.

دانشکده دندانپزشکی دانشگاه سال 88 فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون 2 دوره دندانپزشک شامل 80 نفر از این دانشکده دانش آموخته شده اند.

نظری در ادامه با بیان اینکه 43 نفر متخصص دندانپزشکی، چهار نفر دندانپزشک عمومی و 400 نفر دانشجوی رشته دندانپزشکی در دانشکده دندنپزشکی فعالیت دارند، گفت: این دانشکده دارای بخش کلینیک ویژه تخصصی برای ارائه خدمات دندانپزشکی به مردم است.

او با اشاره به اینکه این دانشکده در خیابان شریعتی و بیمارستان راه سابق واقع شده است، گفت: ساعت کار این دانشکده غیر از روزهای تعطیل هشت صبح تا 16عصر است که توصیه می کنیم مردم نوبت صبح به دانشکده مراجعه کنند.

به گفته او، اکنون روزانه بین 30 تا 60 نفر به این دانشکده مراجعه می کنند که دلیل پایین بودن تعداد مراجعه کنندگان به دلیل ناشناخته بودن ظرفیت های ارائه خدمات در این دانشکده است.

وی تعداد یونیت های دندانپزشکی (صندلی مخصوص) در این دانشکده را 90 مورد اعلام کرد و گفت: بهترین امکانات و تجهیزات را برای ارائه خدمات دندانپزشکی به مردم استان در اختیار داریم.

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه در ادامه به اجرای طرح های جهادی از مهر ماه امسال توسط این دانشکده در استان خبر داد و گفت: در راستای اجرای این طرح به مردم ساکن در مناطق محروم استان خدمات دندانپزشکی ارائه می شود.

به گفته نظری، در این طرح گروه هایی از دندانپزشکان این دانشکده به مناطق محروم اعزام می شوند و در آنجا به مردم خدمات دندانپزشکی ارائه می کنند.

وی اظهار کرد که این خدمات به صورت رایگان به مردم مناطق محروم ارائه می شود.

استان کرمانشاه بیش از 2 میلیون تن جمعیت دارد که حدود 600 هزار تن آن در 2 هزار و 600 روستا و مابقی در شهر سکونت دارند.

۲۹ مرداد ۱۳۹۶ ۱۳:۵۲