سولاریوم سبب سرطان پوست می شود

یک متخصص پوست گفت:از عوارض جدی استفاده از سولاریوم که بعد ها ممکن است به وجود آید سرطان های پوستی مانند ملانوما است.
دکتر حسین کاووسی در گفت وگو با خبرنگار دانشجو (خبرجو) روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه تمایل افراد به خصوص جوانان برای داشتن پوستی برنزه روز به روز افزایش می یابد، اظهار کرد: یکی از راه های برنزه کردن پوست استفاده از سولاریوم می باشد که در صورت رعایت نکردن نکات ایمنی هنگام کار با آن عوارض زیادی را به همراه دارد.
وی با بیان اینکه سولاریوم دستگاهی است که با تاباندن اشعه ی ماورای بنفش به سطح پوست سبب تیره تر شدن رنگ پوست می شود، گفت: اگر سولاریوم توسط افراد غیر متخصص به کار گرفته شود عوارض زیادی را به همراه دارد.
کاووسی تصریح کرد: استفاده از سولاریوم باید در درجه و زمان خاصی که توسط متخصص تشخیص داده می شود به کار گرفته شود و حتما هنگام استفاده باید چشم ها توسط عینک های مخصوصی پوشانده شوند.
وی با اشاره به اینکه نکات ایمنی استفاده از سولاریوم مانند درجه ی سولاریوم، زمان در معرض قرار گرفتن اشعه و ... اهمیت زیادی دارد، اظهار کرد: اگر این موارد به درستی رعایت نشوند باعث به وجود آمدن عوارضی مانند قرمزی پوست، لکه های پوستی، چروک پوست و ... می شود.
این متخصص پوست گفت: یکی از عوارض جدی استفاده از سولاریوم که بعد ها ممکن است به وجود آید سرطان های پوستی مانند ملانوما است.
وی به حمام آفتاب برای برنزه کردن پوست اشاره کرد و افزود: نور آفتاب نیز تقریبا شبیه سولاریوم است و همان عوارض سولاریوم را دارد.
کاووسی در پایان به افرادی که تمایل دارند پوستی برنزه داشته باشند توصیه کرد: این افراد می توانند از کرم های برنزه کننده ای که عوارض کمتری نسبت به سولاریوم و حمام افتاب دارند، استفاده کنند.
۳۱ مرداد ۱۳۹۶ ۰۸:۵۱