پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز پزشک

متن پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز پزشک:

به نام خدا

زادروز تولد حکمای عالی مقام ایران زمین ابوعلی سینا و زکریای رازی را به نام نامی پزشک و داروساز مزین کرده اند.

این دو حکیم بزرگ نه تنها در چهارچوب مرزهای فرهنگی کشور که در مراکز علمی مطرح دنیا شناخته شده بوده و پایه علوم پزشکی و شیمی را بر شالوده های تفکر این بزرگان بنا نهاده اند.

بی شک پزشکان و داروسازان امروز این مرز و بوم نیز همچون گذشتگان صالحشان هم در علم و هم در اخلاق پزشکی می درخشند و نشانه ای هستند از تجلی خدمت در گستره فرهنگ و تمدن غنی ایران اسلامی.

ضمن تبریک فرا رسیدن روز پزشک و داروسازی به پزشکان و داروسازان خدوم استان که با وجود پیچیدگی های پایان ناپذیر با خدمت  دلسوزانه درعرصه بهداشت و درمان ، سلامت مردم را سرلوحه فعالیت های خود قرارداده اند و با تلاش شبانه روز از هیچ کوششی در این عرصه دریغ نورزیده اند ، برخود لازم میدانم صمیمانه از زحمات شما عزیزان قدر دانی نمایم.

از خدای بزرگ همچنان سربلندی خدمتگزاران بهداشت و درمان را خواستارم.

دکتر حسین کریم

۱ شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۲۴