اطلاعیه فراخوان تأسیس داروخانه در قزوین

بدینوسیله از متقاضیان تأسیس دااروخانه در شهرستان البرز(روستای پیریوسفیان) و شهرستان تاکستان(شهر نرجه) و شهرستان قزوین (روستای کورانه) که صرفاً‌تا قبل از تاریخ 27/08/97درخواست خود را در حوزه مدیریت نظارت بر امور دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین و یا در سامانه HIX به ثبت رسانده اند، دعوت بعمل می اید حداکثر ظرف مدت یکماه از تاریخ 27/11/97 لغایت 27/12/97 جهت اعلام آمادگی و تکمیل مدارک ثبت شده در معاونت غذا و دارو – مدیریت دارویی- امور داروخانه ها و یا سامانه HIX (PHARMACY.FDA.GOV.IR) ، به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین – واحد امور داروخانه ها به نشانی: بلوار آزادگان- خیابان مفتح- ساختمان شماره 2 ستاد دانشگاه علوم پزشکی (تلفن 02833689103) مراجعه نمایند . بدیهی است مهلت مذکور قابل تمدید نبوده و به درخواست ها و مراجعات بعد از موعد مقرر ترتیب اثر داده نخواهد شد.