آغاز اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که به نام "شهیدحججی" مزیّن است، با حضور حدود 60نفر از دانشجویان این دانشگاه  در دو روستای محروم شهرستان کنگاور آغاز شد.

دکتر غلامی سرپرست معاونت فرهنگی ، دانشجویی در این خصوص گفت: در شهرستان کنگاور در دهستان خزل به مرکزیت روستای دهلر 18 روستا برای اردوی جهادی انتخاب شده و خدمات متفاوتی در زمینه‌های بهداشت و درمان، آموزشی ، فرهنگی و اجتماعی به روستاییان این مناطق ارایه خواهد شد.

دکتر غلامی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که در آیین افتتاحیه اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه سخن می گفت اظهار داشت: اردوهای جهادی حرکتی ارزشمند  و تمرین سخت‌کوشی و خدمت به مردم محروم است.

دکتر محمد رضا غلامی ضمن بیان اینکه در اردوهای جهادی باید به هدف خود ایمان داشته و سنت حسنه اسلامی که همان کمک به نیازمندان است را به نحو احسن انجام داد  گفت: امروز کشور باید به دست نیروهای جوان، مؤمن و متعهد ساخته شود، و هدف خودسازی در اردوهای جهادی در اولویت قرار دارد .

وی با شاره به اینکه فلسفه نخست اردوهای جهادی، خودسازی دانشجویان است افزود: دانشجویان در این اردوها باید به خودسازی و تهذیب نفس بپردازند و همه اقشار دانشجو می‌توانند در این اردوها شرکت کنند و بایستی اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی در شأن مردم و دانشجویان برگزار شود.

وی اظهار داشت: در شهرستان کنگاور در دهستان خزل به مرکزیت روستای دهلر 18 روستا برای اردوی جهادی انتخاب شده و خدمات متفاوتی در زمینه‌های بهداشت و درمان، آموزشی و فرهنگی و اجتماعی به روستاییان این مناطق ارایه خواهد شد.

سرهنگ حیدرنژاد فرمانده منطقه ناحیه مقاومت بسیج کنگاور نیز ضمن عرض تبریک بمناسبت هفته دولت و قدردانی از کسانی که در برگزاری اردوهای جهادی تلاش می‌کنند، گفت: اردوهای جهادی در امنیت کامل می باشد و تدابیر کامل امنیتی در نظر گرفته شده است و خاطرات اردوهای جهادی برای شما به یادگار می ماند

غلامی

غلامی2