باید به سمت اردوهای جهادی "درون استانی" برویم

دکتر محمد تاجفرد؛ مشاور اجرایی و دبیر ستاد مرکزی اردوهای جهادی وزارت بهداشت با اشاره به حادثه رخ داده برای گروه جهادگران در منطقه گیلانغرب، گفت: برای کاهش مخاطرات باید به سمت برگزاری اردوهای جهادی "درون استانی" برویم.

دکتر محمد تاجفرد صبح روز ششم شهریور ماه در نشست هماهنگی اردوهای جهادی دانشگاه با اشاره به شروع ساماندهی اردوهای جهادی در وزارت بهداشت از سال ۱۳۹۴، گفت: در همین راستا سال گذشته چهار اردوی جهادی در استان‌های خراسان شمالی، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی و ایلام برگزار شد.

وی افزود: سال گذشته علاوه بر این چهار اردوی متمرکز که به صورت پایلوت در این استان‌ها برگزار شد، دو اردوی جهادی نیز در استان‌های کردستان و اصفهان و دو اردو نیز در مناطق محروم حاشیه تهران برگزار گردید.

دکتر تاجفرد از طراحی سایتی جهت ثبت نام متقاضیان اردوهای جهادی در وزارت بهداشت خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه استقبال خوبی از این سایت صورت گرفته و ظرف مدت کوتاهی بیش از ۸۰۰ نفر از جمله ۲۵۰ نفر از اساتید و کارکنان وزارت در این سایت ثبت نام کرده‌اند.

این مسئول در ادامه با بیان اینکه اردوهای جهادی خارج استانی با مخاطرات بسیاری برای جهادگران همراه است، به حادثه اخیر جهادگران در منطقه گیلانغرب اشاره کرد و افزود: مسافت بسیار زیاد اردوهای جهادی می‌تواند خطراتی از جمله بحث تصادف برای جهادگران به همراه داشته باشد که باید با برنامه‌ریزی و سنجش در این زمینه از وقوع حوادث جلوگیری کنیم.

وی افزود: علاوه بر این، اردوهای خارج استانی به دلیل ناآشنایی جهادگران با مناطق مختلف کشور و فرهنگ‌های مختلف و نیز هزینه‌های بالای رفت و آمد با مشکلاتی همراه است و اگر بتوان این اردوها را درون استانی برگزار کرد بسیار در وقت و هزینه صرفه جویی شده و مخاطرات آن کاهش می‌یابد.
دکتر تاجفرد با تاکید بر اینکه  اردوهای جهادی را نباید تنها  به فصل تابستان محدود کرد، گفت: این امکان هست که بتوان این اردوها را در تمام طول سال و به ویژه آخرهفته و ایام تعطیل برگزار کرد تا مناطق محروم در تمام طول سال از خدمات ارزشمند جهادگران بهره‌مند شوند.
وی به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص گسترش فرهنگ جهادی اشاره کرد و افزود: فرمایشات
مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص پرداختن به اردوهای جهادی نشان از اهمیت این موضوع دارد و باید به گونه‌ای حرکت کنیم که این اردوها از نظر کمی و کیفی افزایش و توسعه یابند.
دبیر ستاد اردوهای جهادی وزارت بهداشت در پایان با ارزشمند توصیف کردن کار جهادگران در عرصه خدمت رسانی به مناطق محروم، گفت: همه مسئولان باید بستر لازم برای فعالیت خیرخواهانه این افراد را فراهم کنند و در جهت ترویج فرهنگ جهادی گام بردارند.

گفتنی است؛ جلسه ستاد اردوهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور معاونتهای فرهنگی و دانشجویی ، بهداشتی ، نماینده معاونت اجتماعی دانشگاه، رئیس بسج جامعه پزشکی،  مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، مدیر فرهنگی و فوق برنامه،  بسیج دانشجویی،کارشناسان فرهنگی، مسئول روابط عمومی معاون فرهنگی و دانشجویی، رئیس اداره مشاوره و سلامت روان  در محل معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

۷ شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۰۸