مدیر روابط عمومی دانشگاه خبر انتصابات حوزه سلامت شهرستان جوانرود را تکذیب کرد

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه : اخیرا در شبکه های اجتماعی ابلاغی از طرف ریاست این دانشگاه برای تعیین رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوانرود جعل شده که بدینوسیله تکذیب می گردد.

مهدی محمدی گفت : تاکنون از سوی این دانشگاه هیچ ابلاغی برای هیچ فردی در این حوزه صادر نشده است و دکتر حسین محمدی کماکان به عنوان ریاست این شبکه مشغول فعالیت است.
وی همچنین تاکید کرد : متعاقب آن خبر مجعول، خبر انتصاب رئیس بیمارستان حضرت رسول ( ص ) جوانرود نیز منتشر شده بود که آن نیز نادرست بوده و دکتر مولود حسینی کماکان مسئولیت این بیمارستان را بر عهده دارند .
محمدی گفت : هرگونه ابلاغی برای مدیران این مجموعه دانشگاهی صرفا از طرف روابط عمومی دانشگاه منتشر می شود و انتشار اخبار پیرامون انتصابات در این دانشگاه از منابع یا کانال های خبری دیگر ، مورد تایید دانشگاه نیست.
۱۱ شهریور ۱۳۹۶ ۱۴:۲۸