کارگاه " موسسه ی خیریه ی بیمارستانی " در معاونت اجتماعی برگزار شد

کارگاه  " موسسه ی خیریه ی بیمارستانی " در معاونت اجتماعی برگزار شد
به منظور آشنایی سرپرستان شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تابعه و مدیران مراکز آموزشی درمانی سطح استان ، کارگاه آموزشی یک روزه ی " موسسه ی خیریه بیمارستانی  "  درمحل معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تاریخ 1396/06/05 تشکیل گردید .
این کارگاه در راستای افزایش نقش خیرین و تسهیل در فرآیند مشارکت های مردمی در حوزه ی درمان با شرکت سرپرستان شبکه های بهداشت و مدیران بیمارستان ها  از سوی مدیریت مشارکت های مردمی و امور خیرین معاونت اجتماعی دانشگاه تشکیل گردید .
مدیر مشارکت های مردمی و امور خیرین معاونت اجتماعی در این کارگاه ، پس از توضیحات مختصری در بیان  رسالت ، تاریخچه ی فعالیت و اهداف معاونت  اجتماعی ، به انتظارات این معاونت از واحدهای تابعه ی در سطح استان پرداخت .
وی در ادامه ی سخنان خود ، با تشریح اهمیت و نقش انواع مشارکت های مردمی در ارتقاء و بهبود ارایه ی خدمات سلامت به آحاد جامعه ،  ضرورت اجرای تفاهم نامه ی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و وزارت کشور و هم چنین ابلاغیه ی مقام محترم وزارت در خصوص برپایی مؤسسات خیریه بیمارستانی  در کنار هر یک از بیمارستان های دولتی را متذکر گردید و خواستار آن شد تا تمامی مراکز و بیمارستان های سطح استان ، به لزوم تشکیل این موسسات ، مطابق با آئین نامه های ابلاغی وزارت بهداشت توجه ویژه داشته باشند.
گفتنی است در این کارگاه مدرسان و کارشناسان معاونت اجتماعی به بیان آموزش های خود پیرامون موسسه خیریه بیمارستانی پرداختند.
۱۲ شهریور ۱۳۹۶ ۱۳:۲۲