دکتر کریم: نظام سلامت مدیون بهورزان است

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:نظام سلامت مدیون زحمات بهورزان است چرا که آنان در خط مقدم حفظ سلامت هستند.
دکتر حسین کریم گفت:در اینکه کار بهورزان سخت بوده و ساماندهی فعالیتهایی که برای آنان تعریف شده دشوار می باشد اما شکی نیست نقش ارزنده آنان در ارتقای سلامت جامعه مشهود است.
دکتر کریم گفت:امروز حجم زیاد امور مربوط به ثبت و پیگیری اقدامات در خانه بهداشت با بحث پرونده الکترونیک سلامت ساماندهی شده و هیچ موردی از مراقبتها مغفول نمی ماند، این گام مهمی در جهت بهبود شاخص در حوزه بهداشت است.
 رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:نقش بهورزان در روستاها از یک مراقب سلامت به معتمد مردم ارتقا پیدا کرده و بهورز در روستاها تاثیر گذاری اجتماعی و فرهنگی خوبی دارد که این را برای توجه ویژه روستاییان عزیز به سلامت به فال نیک می گیریم .
وی همچنین از زحمات مربیان،مسئولان و دست اندرکاران این حوزه تقدیر کرد.
۱۲ شهریور ۱۳۹۶ ۱۳:۲۷