پروفسور مرادی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه منصوب شد

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در ابلاغی سکان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را به دکتر محمودرضا مرادی سپرد.

پروفسور محمود رضا مرادی که متولد 1349 در شهرستان سرپل ذهاب می باشد سال 1367 به عنوان دانشجوی پزشکی وارد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شد و پس از فارغ التحصیلی در مقطع پزشکی عمومی در همین دانشگاه در رشته ارولوژی به ادامه تحصیل پرداخت و در سال 1378 فارغ التحصیل شد.

دکتر مرادی از سال 1379 تا 1380 دوره فلوشیپ ارولوژی اطفال را در دانشگاه شهید بهشتی گذراند و در سال 1390 دوره فلوشیپ مهندسی بافت و پزشکی بازساختی را در دانشگاه ویکی فارست آمریکا و پس ازآن در سال 1392 به عنوان آبزرورشیپ ارولوژی کودکان در بیمارستان بوستن دانشگاه هاروارد امریکا فعالیت نمود .

وی که از سال 1378 به عضویت هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درآمده است هم اکنون دارای رتبه علمی استادی است و علاوه بر تالیف 40 مقاله علمی ، فصولی از کتاب های مرجع از جمله کتاب جامع ارولوژی ایران و ارولوژی عمومی را تالیف نموده است.

از مسئولیت های پیشین پروفسور مرادی می توان به 4 سال ریاست بیمارستان چهارمین شهید محراب کرمانشاه ، قریب 4 سال معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، مدیریت گروه ارولوژی دانشکده پزشکی در 5 دوره ، دبیری هیات اجرایی جذب از سال 1393 و سر دبیری مجله انگلیسی زبان JIVR  دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اشاره کرد .

گفتنی است مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سال 1393 تا پانزدهم شهریورماه سال جاری برعهده دکتر حسین کریم بوده است.

ی

۱۵ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۱۸