بهار دانش در راه است ؛ ثبت نام دانشجویان آغاز شد.

ثبت نام دانشجویان راه یافته به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از صبح روز دوشنبه بیست و دوم شهریور ماه آغاز می شود.

دانشجویان پذیرفته شده دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در روزهای دوشنبه بیست و دوم تا چهارشنبه بیست و چهارم شهریورماه ضمن مراجعه به سالن ورزشی شهدا نسبت به انجام مراحل پذیرش و ثبت نام اقدام می نمایند.

در این سالن کارکنان معاونت های سه گانه آموزشی ، دانشجویی - فرهنگی و امور بهداشتی مستقر شده و امور مختلف مربوط به ثبت نام را انجام می دهند.

گفتنیست امسال برای نخستین بار طرح صدور شناسنامه های دانشجویی نیز به اجرا در می آید و به این منظور چند اکیپ بهداشتی نیز در محل مستقر می باشند.

همچنین به منظور رفاه حال مراجعان و خانواده های آنان تمامی امکانات مورد نیاز از جمله عکاسی ، غرفه پست ، فتوکپی و.... در محل مستقر خواهد شد.

نشانی محل ثبت نام : کرمانشاه / بلوار پرستار (سرخه لیژه ) روبروی بیمارستان امام رضا (ع) ، سالن ورزشی شهدا. تلفن واحد پذیرش و ثبت نام : 8378097

۲۱ شهریور ۱۳۸۹ ۱۱:۰۶