دانشگاه بالغ یادداشتی از مهدی محمدی

دانشگاه بالغ     یادداشتی از مهدی محمدی

دانشگاه بالغ

واگذاری مسوولیت در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همواره با حواشی روبرو بوده است. جانشینی دکتر سعیدی به جای دکتر رازی که با جابجایی دولت و سپردن مسوولیت اداره کشور به اصلاح طلبان همراه بود ،حواشی و التهابات زیادی داشت . وقتی که دکتر سعیدی پس از ۸ سال با پایان دولت موصوف ،مسوولیت را به دکتر ایزدی سپرد هم طبیعتا حواشی  زیاد بود. آمدن یک مدیر غیربومی( هرچند کارآمد) به نام دکتر نوری زاد از کاشان و پس از آن سپردن مسوولیت دانشگاه به یک غیر بومی دیگر یعنی دکتر نیکبخت آن هم ایضا از کاشان تلاطمات زیادی ایجاد کرد تا اینکه پس از پایان دوره احمدی نژاد دکتر کریم مسوول این دانشگاه شد.
در همه این موارد پروسه تعیین،شروع به کار و جانشینی، با رخدادها و اتفاقات مختلفی همراه بود.اما آنچه در طی هفته گذشته گذشت و منجر به معرفی و آغاز به کار دکتر مرادی شد از جنس دیگری بود. بزرگان این دانشگاه بنا بر پیشنهاد خود رییس دانشگاه، با مشورت همدیگر و برایند تفکر جمعی ،گزینه هایی را برای سپردن سکان مسوولیت دانشگاه انتخاب کردند و آن بزرگواران با خضوع، پا در راه گذاشتند تا سرانجام بدون حواشی معمول و اعمال فشارهای نامتعارف که متاسفانه متعارف شده است، صبح روز چهارشنبه ۱۵ شهریور دکتر هاشمی، سرپرستی دانشگاه را به دکتر مرادی سپرد و سایر گزینه های محترم، با احترام و محبت از این انتخاب حمایت کردند و دکتر کریم در همان ساعت صدور ابلاغ ،از سرپرست دانشگاه برای حضور در دانشگاه دعوت نمود.
حضور دکتر مرادی و استقبال اعضای هیات رییسه از ایشان در محوطه ستاد دانشگاه و متعاقب آن برگزاری نشست هیات رییسه و معارفه اعضا و سپس بدرقه دکتر کریم در آن روز چهارشنبه سرشار از زیبایی بود.
این نحوه نادیده ی سپردن مسوولیت در دانشگاه حکایت از بلوغ دانشگاهی دارد که پا در راه توسعه نهاده است.

وحالا همه چیز پشتیبان سرپرست جدید دانشگاه است. از اعضای هیات علمی گرفته تا کارکنان و دانشجویان و مدیران، از مدیران ارشد استان تا نمایندگان ،از رییس پیشین دانشگاه تا وزیر و معاونان و این دانشگاه بالغ ،با این سطح همگرایی، نیاز به فعالیت جدی دارد تا در ادامه مسیر پرچالش توسعه به بهترین شکل به قله موفقیت برسد. آرمانی که آرزوی همه ما به عنوان عضوی از این دانشگاه است.

۱۶ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۱۸