پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت روز زن

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امروز طی پیامی روز زن را تبریک گفت.

متن این پیام را اینجا بخوانید.

به نام خدا

سالروز میلاد بانوی بزرگ اسلام حضرت زهرا (س) ، روز زن و روز مادر را به همه مسلمانان به ویژه زنان و مادران تبریک می گویم.

امروزه زنان در تمام بخش های اجتماع حضور مفید داشته و کارایی و اثربخشی آنان در حوزه سلامت امری روشن و بدیهی است ، به گونه ای که هم اکنون بیش از ۷۸۰۰نفر یا افزون بر ۵۰٪ از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، به عنوان متولی سلامت استان ، را  زنان به خود اختصاص داده اند.

وجود تعداد قابل توجه ۱۷۰ نفر به عنوان مدرسان و اساتید زن دانشگاه ، فعالیت چشمگیر زنان در طرح ها و برنامه های پژوهشی، حضور دایمی آنان در میان اساتید نمونه و پژوهشگران برتر ، اختصاص بیش از ۲۷۰۰ صندلی دانشجویی این‌دانشگاه به دختران و کنشگری ۶۰ درصدی آنان در تشکلها و کانونهای فعال دانشجویی و نیز توفیق بانوان به عنوان مدیران مراکز ، واحدها و سایر حوزه های خدمت در دانشگاه ، به خوبی بیانگر توان آنان و عزم جدی زنان برای حضور در میدان های تلاش و سازندگی و رشد علمی است.

بار دیگر با تبریک این روز خجسته و تقدیر از بانوان محترم همکار در سراسر استان ، صحت و موفقیت روزافزون زنان جامعه اسلامی مان را از خداوند بزرگ خواستارم.

دکتر محمودرضا مرادی
                       رییس دانشگاه