به مناسبت فرا رسیدن عیدسعید غدیر (عید ولایت وامامت) بلندترین قله استان سمنان توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فتح گردید.

برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صعود به کوه امروله می باشد . شروع برنامه اذان صبح روز جمعه تاریخ 1396/06/31 می باشد. داوطلبین با مسؤلیت خود جهت شرکت در برنامه و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 38355556 و 09183351263) هماهنگی نمایند.در ضمن داشتن کارت معتبر بیمه کوهنوردی الزامی می باشد. ارتباط با کانال فوق : Koh1111@

کوه :شاهوار

شاهرود از شهرهای استان سمنان بوده و دارای نامهای قدیمی : حنچره – شخره – شاخره می باشد. شاهرود در حد فاصل میان راه تهران به مشهد قرار گرفته و از شمال به گرگان و از غرب به بزوار و بردسکن و از جنوب غربی به دامغان منتهی می شودشاهرود در حد فاصل دو آب و هوای مرطوب و بارانی شمال و کویری جنوب قرار دارد.جاهای گردشگری و دیدنی : چنار سوخته – تکیه زنجیری (بازار) – مسجد امام حسن عسگری – مسجد و آرامگاه بایزید بسطامی – موزه حیات وحش – موزه آب اشاره کرد.

روستای مجن : در ۳۸ کیلومتری شمال غربی شاهرود قرار گرفته و تنگه داستان که آبشار گراب مجن یکی از دیدنی ترین آبشارها می باشد. بعد از رسیدن به روستا ۸ کیلومتر جاده خاکی شما را به سد مخزنی مجن رسانده که دارای راه بند بوده و مبلغ ۲۵۰۰ تومان ورودی دارد و تا به یال آبشار می رسیم.

روستای تاش بالا : در ۴۴ کیلومتری شمال غربی شاهرود و محل صعود کوهنوردان به قله شاهوار می باشد.از اول جاده تاش ، مسیر جاده به صورت چهارباغ می باشد که شاهرود را به شمال گرگان می رساند.

چشمه پیرمیشی و معدن بوکسیت تاش: جای مقدس و قابل ستایش برای اهالی روستا بوده و دارای یک سرویس بهداشتی و مقدار زیادی ظرف جهت پخت و پز و یک سمبل بیرق که پارچه های زیادی به آن بسته شده و دارای چشمه آب و درختان بید و داغداغان زیاد وجود دارد.

پوشش گیاهی:زرشک – انواع گون – جارو علفی – زیره وحشی – نسترن وحشی – اُرس – گندمی

پوشش جانوری: خرس قهوه ای- کل و بز – گرگ – تشی – کبک دری – گراز

از معروفترین مسیر های صعود به قله شاهوار:

1-       جنوب روستای نکارمن که بیشتر در زمستان صعود می شود که سریعتر به روستا رسیده و دسترسی زودتر به روی یال و آفتابگیر بودن مسیر

2-       جنوب غربی (قطار زرشک)

3-       مسیر غربی : روستای تاش بالا – معدن بوکسیت : چشمه پیرمیشی – دره خرسان

4-       شمالی :(چشمه های پیرمشی و خرسی) روستای سیاه مرزکوه از شمال

5-       شمال شرقی (تنگه آهار)

گزارش صعود قله شاهوار:

به مناسبت فرا رسیدن عیدسعید غدیر (عید ولایت وامامت)وبه منظور پاس داشت ارزش های والای این عید بزرگ، آقایان پردلی ،منتظریانی،داهیم و کاکایی به نمایندگی دیگر هم نوردان دانشگاهی با حضور سبز خود در برنامه ی از قبل تعریف شده توانستند بیرق دانشگاه را بر فراز بلندترین قله استان سمنان برافراشته نمایند.

ساعت 9 شب چهارشنبه تاریخ 1396 /06/ 15 داوطلبین فوق بوسیله مینی بوس دانشگاه توسط آقایان راننده ، محمودی و فعلی  به سمت شاهرود حرکت کردند پس از بازدید از مسیر جنوبی دسترسی به قله ( روستای نگارمن ) به مسیر غربی صعود قله ، یعنی روستای تاش حرکت کردند و بعد از نگهبانی معدن بوکسیت در تنگه چشمه پیرمیشی شب مانی نمودند .

گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ابتدای صبح روز جمعه توسط یکی از ماشینهای سنگین آن منطقه تا معدن بوکسیت مسافت صعود کوهپیمایی را  بریدند و ازآن ناحیه ،کوهپیمایی را شروع کردند  که به چشمه خرسی رسیدند پس از دو ساعت قله فتح گردید و از قله به سمت روستای نگارمن مسیر بازگشت را دنبال کردند . مسیر بازگشت حدود ده کیلومتر با شیب تند و دره بکر مملو ازگیاهانی جالب ، از جمله زرشک سیاه بود از آنجایی که آن منطقه حفاظت شده می باشد به وضوح گله های بز کوهی و صداهای خرس دیده و شنیده می شد.علی ایحال گروه کوهنوردی دانشگاه بلافاصله پس از اتمام کوهنوردی سوار بر مینی بوس شدند به یاری خداوند متعال روز شنبه برنامه بدون مشکل خاصی در ساختمان شماره یک دانشگاه خاتمه یافت.

ارتباط با کانال فوق : @Koh1111

۱۸ شهریور ۱۳۹۶ ۱۸:۰۷