وزیر بهداشت و توجه ویژه به کرمانشاه

دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی که برای اقامتی کوتاه بامداد جمعه هفده شهریور ماه به کرمانشاه سفر کرده بود در دو نشست کوتاه با استاندار کرمانشاه و سرپرست و اعضای هیات رئیسه دانشگاه شرکت کرد.

دکتر هاشمی در این اقامت در پی درخواست سرپرست دانشگاه و با توجه به نگاه ویژه ای که به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دارند دستوراتی را برای رفع برخی مشکلات این مجموعه صادر کرد.

دکتر امیریان معاون درمان دانشگاه در گفت و گو با روابط عمومى دانشگاه از توجه وزیر بهداشت در مورد جذب متخصص به دانشگاه علوم پزشکى کرمانشاه خبر داد.
وى با بیان اینکه درخواستى را در مورد افزایش پزشک متخصص به وزارت بهداشت نوشته ایم افزود: وزیر بهداشت با توجه به شرایط کرمانشاه دستور  توجه ویژه به این درخواست را داده است.
وى با بیان اینکه چند شهرستان مرزى در استان کرمانشاه وجود دارد و در ماه هاى آینده نیز بحث اربعین مى باشد گفت : از وزیر بهداشت خواستیم که نسبت به اعزام متخصص به کرمانشاه با توجه به درخواست قبلى توجه ویژه اى داشته باشند که خوشبختانه با آن موافقت شد و آقاى دکتر هاشمی دستور توجه ویژه به این امر را به معاونت درمان وزارتخانه داده اند.

۲۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۹:۲۹