آزمون های آسکی چیست؟

بیمارستان 714 تختخوابی امام رضا(ع) استان کرمانشاه برای اولین بار آزمون های مبتنی بر مهارت( آسکی) را به صورت الکترونیک برگزار کرد.
طی گزارشخبرنگار دانشجوی روابط عمومی دانشگاه در این آزمون که برای اولین بار به صورت تمام الکترونیک برگزار شد، آزمون دهندگان با مراجعه به مرکز مهارت بالینی مرحوم دکتر صادقی به نشان دادن مهارت های خود به صورت عملی پرداختند.
در این آزمون از پرستاران بخش های ویژه، بخش های جنرال و اورژانس ، گروه های مامایی، اتاق عمل، بیهوشی و کمک جراحان، آزمون الکترونیک به عمل آمد.
 این دوره با حضور حدود 630 نفر داوطلب و 39 ایستگاه اعم از حیطه ی عمومی و اختصاصی هر دسته طی دوماه و در قالب 15 جلسه ی آزمون برگزار شد که از این نظر بسیار منحصر به فرد بود و آزمون دهنده بر حسب نوع دسته آزمون، به 13 الی 15 ایستگاه مراجعه و به برگزاری آزمون می پردازد.
 آزمون دهنده با توجه به جدول اطلاعات اعلام شده از سوی تیم برگزاری آزمون، به ایستگاه مهارتی مربوطه و مربی حاضر در ایستگاه مراجعه می کند و پس از ثبت اطلاعات شخصی داوطلب در سامانه، از وی درخواست کار با مولاژ، دستگاه یا انجام عمل از پیش تعیین شده می شود و بلافاصله مربی بر حسب مهارت آزمون دهنده چک لیست الکترونیک مربوط را تکمیل می نماید.
پس از گذراندن تمام ایستگاه های مربوطه، آزمون داوطلب توسط ناظر آزمون وبه صورت الکترونیکی بررسی می شود.
سامانه الکترونیک آزمون آسکی ( پرستار ی) به صورت بومی و برای اولین بار با همکاری کارشناسان بیمارستان امام رضا( ع) و پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه طراحی، پیاده سازی و اجرا شد.
 هدف از برگزاری این آزمون:  تحلیل ریشه ای دانش و  توانایی آزمون دهندگان و امکان برنامه ریزی دقیق برای برنامه های آتی است. همچنین داده های خروجی این سامانه، نیرو های بسیار کارآمد برای دوره های آموزشی در اختیار واحد آموزش ضمن خدمت بیمارستان قرار داده است.
از جمله خصوصیات منحصر به فرد سامانه ی الکترونیک آزمون؛ تجمیع اطلاعات تمام ایستگاه های گذرانده شده توسط داوطلب، صدور آنی کارنامه و صدور کارنامه به صورت: کل بیمارستان، هر دسته، هر بخش و هر فرد،  تحلیل سوالات به صورت محور به محور و سوال به سوال، تلفیق سوالات کمی و کیفی با قالب بندی متفاوت و نو و ریشه یابی تمامی سوالات و داده ها از ویژگی های خاص این سامانه بوده است.
۲۰ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۳۸