سرپرست دانشگاه : آموزش از اولویت های من است و به آن علاقه و اعتقاد دارم

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نخستین جلسه با حوزه های دانشگاه صبح روز سه شنبه 21 شهریورماه به معاونت آموزشی رفت و در نشستی با مدیران این حوزه شرکت نمود.

در این نشست که با ارائه گزارش عملکرد معاونت آموزشی توسط دکتر نجفی همراه بود ، سرپرست دانشگاه ضمن اظهار خوشحالی از حضور در این معاونت در نخستین گام گفت: آموزش از اولویت های من است و به آن علاقه و اعتقاد دارم و می دانم که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درخصوص اجرای برنامه های ابلاغی وزارت بهداشت ، طراحی برنامه های مختلف در دانشگاه و نیز افزایش رشته های تحصیلی و دانشکده ها موفق عمل کرده است.

دکتر محمودرضا مرادی گفت: یکی از اهداف ما تقویت ارتباط مدیران و کادر اجرایی با اعضای هیأت علمی و نیز برقراری ارتباط بهتر دانشجویان و اساتید است و در این زمینه نقش دانشکده ها بخصوص در برگزاری جلسات متعدد با مدیران و اعضای گروه های آموزشی در جهت حل مشکلات و بهره از نظرات آنان مهم است.

سرپرست دانشگاه توجه به آموزش اورژانس های هر گروه آموزشی به دانشجویان و مدیریت بیماران ترومایی را تأکید کرد و گفت: ما باید دانشجویان زبده ای در مواجهه با مسائل اورژانسی داشته باشیم که در موارد خاص بهترین عملکرد را از خود نشان دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی را موتور محرکه معاونت آموزشی توصیف کرد و گفت: این مرکز باید با استفاده از اعضای هیأت علمی توانا و کارشناسان خبره راهکارهای عملیاتی را در پیش بگیرد.

دکتر مرادی توجه به روحیه و انگیزه دانشجویان را مورد تأکید قرار داد و گفت: معاونت آموزشی با معاونت دانشجویی در برگزاری اردوهای تفریحی و برنامه های نشاط آور و جانبی برای دانشجویان اقدام کنند که نتیجه آن با افزایش روحیه بازده بهتر آموزشی خواهد بود.

وی در ادامه به بحث پیرامون دستیاران پرداخت و با بررسی وضعیت دستیاران دانشگاه بر توجه ویژه به آنان به عنوان کسانی که آینده ساز عرصه پزشکی هستند بخصوص تسریع در پرداخت های آنان تأکید کرد.

دکتر مرادی کمبود و نقصان فضاهای آموزشی و امکانات آموزشی در درمانگاه ها را بعنوان یکی از معضلات عنوان کرد و چاره اندیشی در این زمینه را بسیار حائز اهمیت دانست .

۲۱ شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۵۱