اعتبارات سالجاری ساخت بیمارستان روانسر و مرکز شیمی درمانی/رادیوتراپی کرمانشاه افزایش یافت

سرپرست دانشگاه با حضور در وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی جذب اعتبارات لازم برای ساخت بیمارستان روانسر و تکمیل بیمارستان شیمی درمانی و رادیوتراپی و همچنین برنامه اربعین سالجاری را پیگیری نمود.

دکتر محمدی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه که در این سفر پروفسور مرادی را همراهی نمود در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت: ملاقاتهای خوبی با مدیر کل عمرانی ، مدیر کل بودجه و برنامه ریزی ، مدیر کل امور بین الملل و حوزه اداره کل منابع انسانی وزارت متبوع صورت گرفت و در این دیدارها قول افزایش اعتبارات عمرانی در سالجاری برای شروع عملیات اجرایی بیمارستان روانسر و بیمارستان شیمی درمانی و رادیوتراپی داده شد.

وی همچنین افزود: دستورات لازم برای تأمین اعتبار برنامه پیاده روی اربعین حسینی در بخش بهداشت ودرمان نیز صادر گردید.

دکتر محمدی در ادامه اشاره کرد: همچنین پیگیری ساخت بیمارستان 1000 تختخوابی از طریق فاینانس در حوزه مدیریت کل امور بین الملل وزارت متبوع در دستور کار سرپرست دانشگاه می باشد.

۲۲ شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۲۴