کرمانشاه میزبان کارگاه سواد رسانه ای منطقه غرب کشور شد

کارگاه سواد رسانه ای منطقه غرب کشور به میزبانی کرمانشاه طی روزهای بیست و یکم و بیست و دوم شهریورماه با حضور  دکتر حیدری رئیس مرکز مطالعات وزارتخانه به همراه کارشناسان مربوطه و کارشناسان فرهنگی استان های ایلام و کردستان، حاج آقا افشار نجفی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر غلامی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در محل سالن اجتماعات بوستان برگزار شد .

اولین روز کارگاه سواد رسانه ای با قرائت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی و عرض تبریک و خیرمقدم به مدعوین به مناسبت میلاد با سعادت امام موسی کاظم (ع) توسط آقای دکتر غلامی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه کرمانشاه همراه بود.
در ادامه دکتر مدرسی پژوهشگر فضای رسانه ای بعنوان مدرس این کارگاه، در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با محوریت سواد رسانه ای ، معرفی فضای رسانه ای ، باید و نبایدها ، معرفی سبک زندگی در فضای مجازی و ویژگی های چهارگانه فضای مجازی مطالبی را بیان داشتند .

در دومین روز از این کارگاه نیز دکتر حیدری مطالبی را در خصوص سیاست گذاری و کنترل رفتاری بیان نمود و به سوالات حضار در این زمینه پاسخ داد.

در ادامه خانم عرب در خصوص نقش ارتباط موثر و سازنده در حوزه مدیریت و نیز در خصوص "رابطه آرمانی" که چهار عنصر مهم (صداقت،صراحت،احترام متقابل و کنترل) را در خود دارد، مطالبی را به طور جامع و کامل بیان داشت .

کارگاه

۲۵ شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۳۵