هر چقدر در حوزه بهداشت هزینه کنیم به نفع مردم و دانشگاه است

دکتر محمودرضا مرادی سرپرست دانشگاه : معاونت بهداشتی به لحاظ رسالت کاری خود که همان پیشگیری می باشد یکی از مهمترین معاونت های دانشگاه  می باشد.

سرپرست دانشگاه که در جمع مدیران و کارشناسان معاونت بهداشتی در روز شنبه بیست و پنجم شهریورماه سخن می گفت افزود: هر چقدر در حوزه بهداشت هزینه کنیم به نفع مردم و مجموعه دانشگاه است زیرا " انسان سالم محور توسعه پایدار است ".

پروفسور مرادی خاطر نشان کرد: اگر نظام ارجاع تثبیت و اصلاح شود از مراجعه بی مورد بیمار به متخصصین کاسته می شود و از ازدحام و نوبت دهی طولانی بیماران در مطب پزشکان متخصص جلوگیری شده و در نتیجه به بیماران واقعی بیشتر توجه می شود.

سرپرست دانشگاه اظهار داشت: پیشگیری از بیماریها یکی از اصول بهداشت است که باید در سر فصل برنامه های معاونت بهداشتی قرار گیرد ، از این رو باید بیماریهای شایع در استان مورد ارزیابی قرار گیرد.

وی افزود:در خصوص مصرف دخانیات بویژه قلیان قبل از برخورد قضایی و قهری باید کار فرهنگی انجام گیرد زیرا در مواردی دیده شده علیرغم برخورد های قانونی وقضایی ، بصورت زیرزمینی گسترش یافته که بسیار خطرناکتر است.

دکترمرادی بیان کرد: مواردی که منجر به تهدید سلامتی مردم می شود باید از طریق رسانه ها و پزشکان صاحب نظر مطرح شود زیرا مردم از پزشکان حرف شنوی دارند.

پروفسورمرادی در ادامه گفت: مبحث روستای سالم بسیار کار خوبی است که باید بیشتر به آن توجه شود و ادامه یابد روستای سالم باعث مشود مهاجرت به شهر کمتر شود، اشتغالزایی ایجاد می کند، موجب توسعه گردشگری و کسب در آمد و ... می شود .

سرپرست دانشگاه ضمن اشاره به سامانه یکپارچه بهداشت (سیب) بیان کرد: سامانه سیب باید به دقت کنترل و پایش شود تا بتوان از ظرفیت های این سامانه به سود ارتقای سلامت مردم استفاده کرد و همچنین آمار واحد و واقعی در مورد وضعیت بهداشت از آن استخراج کرد.

دکتر مرادی در پایان از زحمات معاون بهداشتی و مدیران و کارشناسان این حوزه تقدیر و تشکر کرد.

۲۵ شهریور ۱۳۹۶ ۱۳:۳۷