در نشست مشترک : طرح مشکلات سلامت و قول مساعد نمایندگان

صبح یکشنبه آقایان صفری و حسینی کیا نمایندگان محترم مردم کرمانشاه و سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی ضمن حضور در دانشگاه با سرپرست دانشگاه و معاونان به بحث و گفتگو پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این دیدار برخی مشکلات و نیازمندی های موجود در حوزه سلامت مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت که از جمله می توان به تسریع در روند احداث پردیس دانشگاه ، جذب و توزیع متخصصان برای سراسر استان و پیگیری پرداخت بدهی بیمه ها به دانشگاه اشاره کرد.

در این نشست سرپرست دانشگاه هدف مسئولان دانشگاهی و منتخبان را خدمت به مردم عنوان کرد و افزود: ما تعامل سازنده با مجمع نمایندگان را در اولویت قرار می دهیم و جدا از اینکه معتقدیم هیچ دلیلی برای اختلاف و تقابل وجود ندارد ، سه وجه نمایندگان مردم ، استاندار و وزارت بهداشت را در رفع مشکلات و ارائه خدمت بهتر به مردم بسیار تأثیرگذار می دانیم.

دکتر مرادی افزود: در مورد مشکلات بیمارستان ها به دنبال اصلاح فرایندها هستیم و با توجه به کمبود شدید تخت یعنی کمبود شدید 1000 تخت در حال حاضر و کمبود متخصص، کمبود پرستار در این زمینه تلاش می کنیم تا با جبران کمبودها و بهبود کیفیت رضایت مردم را به دست آوریم.

وی تأکید کرد این کمبودها با جمعیت استان سنجیده می شود و این در حالی است که ما به استان های همجوار و حتی کشور عراق خدمت ارائه می دهیم که این موضوع کمبودها را بیشتر جلوه می دهد.

در این نشست نمایندگان مردم ضمن طرح مباحثی چون پیگیری تسریع احداث بیمارستان سوختگی گلستان ، کمبود پزشک و پرسنل در تمام رده ها و مشکلات حوزه استحفاظیه خود ،تأکید کردند که مجمع نمایندگان همکار دانشگاه است و سعی دارد تا در بالاترین سطح به بهداشت و درمان استان خدمت کند.

۲۶ شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۰۰