نتیجه کار پژوهشی در خدمت به مردم تجلی می کند

پژوهش زمینه ساز آموزش است و آموزش با اتکاء به فعالیت های پژوهشی ، نیرو را برای خدمت به مردم تربیت می کند.

پروفسور محمودرضا مرادی با اعلام این مطلب گفت: پژوهش کار مهم و زیربنایی است و با توجه به امکانات کم در سال های گذشته تغییرات بسیار خوبی داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی که در جمع مدیران حوزه پژوهشی سخن می گفت افزود: اشکالات و یا دستاوردهای پژوهشی دیر نمود می کند ، مثلاً اگر مشکلاتی در حوزه درمان وجود داشته باشد چون مردم مستقیم با آن در ارتباط هستند زودتر مشخص می شود اما در عرصه پژوهش اینگونه نیست.

دکتر مرادی بر تشویق ورود اعضای هیأت علمی به لاین پژوهشی مشخص تأکید کرد و گفت: تعیین اولویت های پژوهشی نباید براساس نیاز پژوهشگر  بلکه باید بر اساس اولویت و نیاز جامعه تعریف شود و طرح های تحقیقاتی با ارزش و فعالیت های زیربنایی در این حوزه باید اولویت باشد.

وی استفاده از گرنت پژوهشی را در دنیا رویه پربازده ای تعریف کرد و گفت: جذب نظر مراکزی که نیاز به تحقیقات دارند برای تحویل سفارشات به دانشگاه هم به سود آنان است و هم با توجه به کمبود امکانات و بودجه محدود دانشگاه برای رشد پژوهش مؤثر است .

دکتر مرادی در پایان خواستار ارتقای مجلات دانشگاه شد.

۲۶ شهریور ۱۳۹۶ ۱۳:۱۴