حلول بهار آموزش در طلیعه پاییز طبیعت در دانشکده جدید علوم تغذیه و صنایع غذایی

صبح امروز مسئولین دانشگاه در جمع دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشکده جدیدالتأسیس علوم تغذیه و صنایع غذایی گردهم آمدند تا ضمن به صدا درآوردن زنگ شروع سال تحصیلی جدید دانشگاه ، ورود این دانشکده را به جمع دانشکده های فعال در حوزه آموزش و پژوهش تبریک بگویند.

دکتر یحیی پاسدار که مسئولیت مستقیم راه اندازی این دانشکده را بر عهده داشت در سخنانی در این مراسم ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید از زحمات مسئولین و اعضای هیئت علمی برای آغاز به کار دانشگاه تقدیر کرد.

معاون آموزشی دانشگاه نیز در این مراسم دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی را شاهکار دانشگاه در حوزه آموزش در سالیان اخیر دانست و از مدیریت مناسب دکتر پاسدار در پیگیری همزمان ساخت ساختمان و ابنیه بهمراه دریافت مجوز راه اندازی تقدیر کرد.

دکتر فرید نجفی 3 منبع برای ارتقای جایگاه دانشگاه در رنگینگ جهانی را استاد ، دانشجو و مدیر مناسب دانست و دانشگاه را در هر 3 حوزه دارای پتانسیل قوی ذکر کرد و ابراز امیدواری کرد با ورود دکتر محمودرضا مرادی در حوزه آموزشی دستاوردهای بهتری داشته باشد.

سرپرست دانشگاه در ادامه این مراسم ضمن تقدیر از زحمات مسئولین برای آماده سازی این مجموعه ابراز امیدواری کرد که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه محیطی برای بسط گفتگوی نقادانه باشد و در این راه مثلث دانشجو ، هیئت علمی و مدیریت هرسه وظایف خود را با توجه به ظرفیت هایشان انجام دهند تا شاهد ارتقای دانشگاه باشیم.

دکتر محمود رضا مرادی خواسته های خود از دانشجویان را اخلاق مدار بودن دانشجویان ، علم برای خدمت ، تبدیل دانش به بینش و بینش به تغییر رفتار ، تعجیل در یادگیری زبان بین المللی ، توجه جدی به پژوهش ، استفاده از منابع الکترونیک ، ورزش و ارایه انتقادات و پیشنهادات خود به حوزه آموزشی اعلام کرد و از آنها خواست این مسائل را جدی بگیرند.

وی با بیان اینکه اساتید مهمترین ضلع پیشرفت دانشگاه هستند و باید همچون پدری مهربان برای دانشجویان الگو باشند از اعضای هیئت علمی دانشگاه خواست دانشجویان را چون فرزندان خود در دست یابی به اهدافشان کمک کنند.

۱ مهر ۱۳۹۶ ۱۵:۳۲