سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه معارفه شد

سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه معارفه شد.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، در مراسمی که با حضوردکتر "ایرج حریرچی" قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، "دکتر محمودرضا مرادی" به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه معرفی و از زحمات دکتر حسین کریم تقدیر شد.
 دکتر یوسف شاه‌حسینی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه در این مراسم که امروز(دوم مهر) برگزار شد، با بیان اینکه در دنیا فرهنگ ما را به حکمت و حکیمی می‌شناسند، افزود: نمونه برجسته این حکمت ابوعلی سینا است که در 25 کشور دنیا برای او بنیاد بوعلی سینا شناسی ایجاد شده است.
وی افزود: ابوعلی سینا به این دلیل به حکمت شهره بود که همگرایی و ارتباط بین علم و اخلاق را در خود داشته است و ما هم در زندگی امروز به این نگاه حکیمانه نیاز داریم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه اظهار کرد: اگر این نگاه حکیمانه و پزشکیِ کل‌نگر در تمام جامعه نمود داشته باشد، دیگر شاهد برخی از آشفتگی‌های دنیای امروز نخواهیم بود.
دکتر شاه‌حسینی در ادامه از خدمات چند ساله دکتر کریم رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یاد کرد که اهتمام ویژه‌ای برای پرداختن به موضوعات گوناگون حوزه پزشکی خصوصا اجرای طرح تحول نظام سلامت داشته است و افزود: نباید فراموش کرد که مدیریت خصوصا در حوزه پزشکی کار ایثارگرانه می طلبد.
وی سپس خواستار نگاه ویژه وزارت بهداشت به حوزه بهداشت و درمان استان کرمانشاه شد و گفت: یکی از مهمترین مشکلات ما پراکندگی نامناسب پزشکان متخصص و فوق تخصص در سطح شهرستان‌ها است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه در ادامه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: دفاع مقدس آیین و آداب جدیدی برای ما ابداع کرد که نیاز داریم مدام به آن رجوع کنیم و این فرهنگ در تمام عرصه‌های زندگی ما جاری باشد.
وی اخلاص، وحدت و خودباوری را سه عامل اصلی پیروزی در دوران هشت سال جنگ تحمیلی دانست و یادآوری کرد: در زندگی امروز هم باید به این سه مقوله اتکا کنیم، خصوصا مقوله اخلاص که به شدت در زندگی امروز ما مغفول مانده است.
سید قاسم جاسمی نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه وزیر بهداشت بیشترین موهبت را در حق استان کرمانشاه داشته است، خاطرنشان کرد: نیازمند نگاه‌‌های ویژه‌تری خصوصا در حوزه امکانات پزشکی و تخت‌های بیمارستانی هستیم.
وی عنوان کرد: تقاضا داریم جلسات مستمر با معاونین وزیر بهداشت برای پیگیری مسائل بهداشت و درمان استان برقرار شود.
عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه از سابقه دیرینه کرمانشاه در حوزه دفاع مقدس هم یاد کرد و افزود: مردم کرمانشاه 38 سال درگیر جنگ بودند و امروز هم مدافعین حرم و جوانان ما همچنان پای کار هستند.
جاسمی با بیان اینکه کرمانشاه رتبه اول زنان جانباز کشور و رتبه دوم زنان شهیده کشور را دارد، تصریح کرد: استان ما 1300 بار بمباران شد و 16 هزار بار آژیر خطر در این استان به صدا درآمد و این امر فشار روحی و مشکلات زیادی را برای مردم این استان ایجاد کرد.
وی افزود: در چنین شرایطی استان‌های دیگر با دلارهای هفت تومانی در حال توسعه بودند و ما به دلیل شرایطی که داشتیم عقب ماندیم.
در ادامه دکتر حسین کریم رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم از بار سنگین حوزه سلامت یاد کرد و افزود: امیدوارم با انتخاب رئیس جدید دانشگاه و پای کار آمدن یک فرد تازه نفس، روند رو به رشد دانشگاه با جدیت بیشتری پیش برود.
وی اظهار کرد: با هماهنگی شورای سیاست‌گذاری دانشگاه علومپزشکی استان، سه گزینه برای تصدی ریاست دانشگاه مشخص و به وزیر بهداشت اعلام شد که در نهایت یک نفر از بین آنان انتخاب شد.
دکتر کریم تغییر مدیریت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را مربوط به تصمیم فرد و یا بخش خاصی ( وزیر بهداشت، نمایندگان محلس و ...) ندانست و ادامه داد: این تصمیم شخص خود من بود و احساس کردم ظرفیتم برای ادامه کار تکمیل شده و تلاش بیش از این برای ادامه کار به صلاح نیست، از همین رو تصمیم گرفتم فرد دیگری با توان و انرژی بیشتر جایگزین شود که بتواند برنامه‌ها را با جدیت پیش ببرد.
رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از حمایت‌های ویژه وزیر بهداشت از استان کرمانشاه هم یاد کرد.
دکتر کریم اجرای پروژه‌های عمرانی حوزه بهداشت و درمان، تامین تجهیزات و امکانات، ایجاد هشت رشته تخصصی در مدت 1.5 سال و ... را از جمله خدماتی دانست که در حوزه بهداشت و درمان برای کرمانشاه انجام شده است.
دکتر کریم در پایان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی نمی‌تواند به تنهایی اهداف خود را پیش ببرد، تاکید کرد: برای پیشبرد برنامه‌های دانشگاه نیازمند همکاری سایر بخش‌ها و تعاملات بین دستگاهی هستیم.
۲ مهر ۱۳۹۶ ۱۴:۴۰