استاندار کرمانشاه: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کمک به زلزله زدگان خوش درخشید

استاندار کرمانشاه گفت: بعد از وقوع زلزله 7.3 ریشتری 21 آبان سال گذشته، با احتساب عملیات اجرایی چند بیمارستان در حال احداث و مطالعه و تجهیزات بیمارستانی، در مجموع حدود 2 هزار میلیارد تومان فرصت سازی و ظرفیت سازی در حوزه سلامت استان داشته ایم.

به گزارش ایرنا؛ هوشنگ بازوند روز یکشنبه در نشست با اعضای هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: از جمله دستگاه هایی که توانست تهدید زلزله را به فرصت تبدیل کند دانشگاه علوم پزشکی بود که علاوه بر اعتبارات دولتی، خیرین سلامت نیز حدود 120 میلیارد تومان در این حوزه کمک کردند.
وی تصریح کرد: اینکه چقدر بتوانیم این ظرفیت ها را به حالت بالفعل در بیاوریم بستگی به میزان تلاش و چانه زنی مسوولان دارد.
استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: از دکتر مرادی و همکاران ایشان تشکر می کنم که در کمک به زلزله زدگان به تعبیر مقام معظم رهبری خوش درخشیدند.
 سال 97 برای استان سال سختی بود اما علیرغم سختی ها و مشقات توفیقات زیادی داشتیم که بخشی از این توفیقات در ابلاغ و تخصیص اعتبار به دانشگاه بود.