در مراسم معارفه : پروفسور مرادی اهم برنامه ها و دیدگاههای خود را تشریح کرد

آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صبح امروز یکشنبه دوم مهرماه در سالن شهید نوروز نژاد بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد.
در این آئین دکتر محمودرضا مرادی سرپرست جدید دانشگاه با اشاره به امنیت و سلامت بعنوان دو نعمت مجهول از سوی خداوند گفت: خدارا شکر که در سایه زحمات سیستم امنیتی ما امنیت مناسبی در کشور حاکم است و سلامتی هم با رویکردی که وزارت بهداشت داشته است امیدواریم به اهداف عالیه خود برسد.
وی با اشاره به تعریف کلی سلامت از دیدگاه سازمان جهانی بهداشت و اینکه نباید به سلامت تنها از باب سلامت جسمی بنگریم گفت: سلامتی دارای ابعاد مهمی چون سلامت روحی و اجتماعی نیز هست که باید به آن توجه ویژه ای داشته باشیم به همین خاطر در دولت تدبیر و امید سلامت جزو اولویت های دوم و سوم قرار گرفته است و 18/5 درصد از بودجه عمومی دولت صرف حوزه بهداشت ودرمان می شود که فرصت ویژه ای برای ما ایجاد می کند.
وی با بیان اینکه سلامت به مولفه های دیگری چون عوامل برون سازمانی و درون سازمانی وابسته است و عوامل برون سازمانی بر سلامت بسیار تأثیر گذار هستند گفت: کلیه ادارات و مدیران به گونه ای در سلامت استان دخیل هستند و ما نمی توانیم بدون هوای پاک ، آب سالم ، جاده ایمن و پشتیبانی سیاسی ائمه جمعه و غیره سلامت کامل داشته باشیم. تمام این عوامل و عوامل بسیار دیگری بر سلامت جامعه تأثیر مستقیم دارند که بحمدالله نمایندگان محترم ، مسوولان استان پشتیبانی های خوبی داشته اند که امیدواریم همچنان تداوم داشته باشد.
وی همچنین نقش اعضای هیأت علمی دانشگاه و کارکنان را به عنوان عوامل درون سازمانی بسیار مؤثر دانست و گفت: تعیین آرمان مشترک و وحدت هرچه بیشتر این عوامل در رسیدن به ارتقاء سطح دانشگاه و به تبع آن ارتقاء سلامت بسیار مهم است و این امر از عهده رئیس و هیئت رئیسه دانشگاه به تنهایی خارج است و تنها با کمک همه عزیزان می توانیم به این مهم دست یابیم و من نیز دست یاری و کمک به سوی تمامی اعضای هیأت علمی و کارکنان برای رسیدن به این امر دراز میکنم.
پروفسور مرادی به حاکمیت اصول اخلاقی در دانشگاه اشاره کرد و گفت : دانشگاه باید الگوی جامعه بوده و رفتار ، کردار و اخلاق دانشگاهیان سرمشق باشد.
وی نقد منطقی و مستدل را مهم دانست گفت: از همفکری و ایده پردازی استقبال کرده و سعی میکنیم از تفکر جمعی استفاده کنیم.
دکتر مرادی انتخاب مدیران دانشگاه را با معیار شایسته سالاری به عنوان محور معرفی کرد گفت: ما از افراد پاک دست ، پاک چشم و افرادی که به نظام مقدس اسلامی وفادار هستند فارغ از جناح و دسته بندی استفاده کنیم.
پروفسور مرادی با اشاره به اینکه اهداف راهبردی در دانشگاه دارد که از سیاستهای بالادستی نشات می گیردبه راهکار هایی که باید به صورت اختصاصی تر برای رفع مشکلات در دانشگاه طراحی شود اشاره کرد و گفت: استمرار اجرای طرح تحول نظام سلامت ، حمایت طلبی از مدیران ارشد استان ، تلاش در راستای تبدیل سلامت به گفتمان غالب استان ، افزایش جو همکاری و همدلی و مشارکت جامعه ، تکمیل و بهره برداری پروژه های عمرانی ، استانداردسازی و ارتقاء کیفیت فضاها و مدیریت منابع و اطلاعات در نظام سلامت از جمله آنها می باشد.
وی در پایان به بیان مسائل و مشکلات مختلف و کمبودها در حوزه های آموزش ، درمان ، بهداشت ، پژوهش ، غذاودارو ، دانشجویی پرداخت و گفت: در بحث آموزش بایستی روی ارتقاء کیفیت آموزشی کار کنیم و امیدواریم با حمایت های وزارت بهداشت بتوانیم در راه اندازی پردیس دانشگاه موفق شویم .
وی در بحث خارج نشدن بیمار از استان از نظر درمانی به نیازهایی مثل پیوند قرنیه ، کاشت حلزون ، پیوند از جسد ، زایمان بدون درد و افزایش جذب نیروی تخصصی اشاره کرد و در زمینه پژوهش گفت:تحقیقات نه بر اساس نیاز پژوهشگر بلکه بایستی براساس نیاز جامعه تعریف شود.
دکتر مرادی وضعیت خوابگاه های استان را بسیار فرسوده دانست و گفت: بیش از 60 سال از عمر خوابگاه های ما می گذرد و از بخش خصوصی ، خیرین و مسئولین میخواهم تا در این زمینه حمایتهای لازم را داشته باشند.
سرپرست دانشگاه درحوزه توسعه گفت: احداث و تکمیل پروژه های در دست احداث دانشگاه بسیار مهم است و در زمینه تامین بودجه هم تلاش می کنیم تا بودجه دانشگاه را افزایش دهیم و در این زمینه مشکلات عدیده ای پیش روی را کاهش دهیم.
۲ مهر ۱۳۹۶ ۱۷:۰۶