ثبت نام از دانشجویان جدید الورود در بوستان دانشگاه همچنان ادامه دارد

امسال رشته های کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی و مهندسی پزشکی برای اولین بار در دانشگاه دایر شده اند.

ثبت نام دانشجویان جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که از بیست و دوم شهریور در سالن شهدای دانشگاه آغاز شده کماکان ادامه دارد . به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه    امسال در مقطع دکترای پزشکی 96 نفر،  داروسازی39 نفر ، دندانپزشکی 30 نفر، پرستاری 55نفر و مامایی 29 نفر ،145 نفر در دانشکده پیراپزشکی در رشته های علوم آزمایشگاهی ، اتاق عمل،هوشبری و پزشکی هسته ای و  75 نفر در رشته های مختلف بهداشتی در دانشکده بهداشت شروع به تحصیل خواهند کرد .

شایان ذکر است در مقطع کارشناسی ارشد نیز امسال  رشته های روانشناسی بالینی و مهندسی پزشکی به شش رشته میکروب شناسی، علوم تشریحی، بیوشیمی،ایمنی شناسی بهداشت محیط ،و پرستاری ویژه اضافه شده اند که در سال تحصیلی جدید 40نفر از پذیرفته شدگان کنکور کارشناسی ارشد در آنها به ادامه تحصیل می پردازند.

لازم به ذکر است حدود 200 نفر دانشجو نیز بصورت ناپیوسته در دانشگاه پذیرش خواهند شد که اطلاعات تکمیلی آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

۲۴ شهریور ۱۳۸۹ ۰۹:۱۳