جلسه ی تعامل و هم اندیشی با مجمع خیرین سلامت استان برگزار شد

به منظور تعامل و ایجاد هماهنگی بیشتر با خیرین استان ، جلسه ای با دعوت از مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان و معاون مشارکت های اجتماعی نهاد مذکور ، در تاریخ بیست و ششم شهریورماه در محل معاونت اجتماعی دانشگاه تشکیل شد .
در  این نشست دکتر الماسی هدف از برگزاری این نشست را ایجاد تعامل بیشتر دانشگاه  نهاد فوق و هم اندیشی و تعامل طرفین به منظور جلب مشارکت های مردمی و افراد خیر و هدایت ، سوق دهی و مدیریت بهینه ی منابع مالی و کمک های حاصله به سوی جبران نیازها و کمبود های موجود در زیرساخت های حوزه ی بهداشت ودرمان در سطح استان  دانست .

وی هم چنین با اشاره به تصمیمات متخذه در دومین نشست هیات مرکزی اوقاف و خیرین در تهران ، مصوبات جلسه ی مورد اشاره را راهگشای برخی از مشکلات موجود دانست و در ادامه عنوان نمود که : " نحوه ی تعامل و عملکرد ما و شما ، بایستی به گونه ای باشد که افراد خیر و واقف با امنیت خیال و گشاده دستی با  بذل مال و موقوفات خویش ، هرچه بیشتربه هم پوشانی نیازها و کمبود های واقعی و درجه اول نظام سلامت در استان بپردازند ".

معاون اجتماعی دانشگاه در ادامه سخنان خویش متذکر شد : "  نیاز های نظام سلامت در سطح استان توسط معاونت اجتماعی دانشگاه با همفکری و جمع آوری نظرات کارشناسان ذی ربط ، شناسایی و جمع آوری شده و به هدف اطلاع رسانی ، جلب مشارکت و هدایت کمک های خیرین  و واقفین در اختیارمجمع خیرین سلامت استان قرار خواهد گرفت ".

دکتر الماسی در ادامه ی سخنان خود اضافه کرد :" در حقیقت اهداف وجودی وعملکردهای ما و شما ، به عنوان نهادی اداری از یک سو و سازمانی مردم نهاد از سویی دیگر با هم منطبق و دارای هم پوشانی بسیار زیاد می باشد . از همین روی نیز می باید روحیه و منش همکاری و همفکری هر چه بیشتر ، در روابط فی مابین  حاکم باشد و در این راستا  از حضور شما در جلسات درون سازمانی مرتبط در معاونت اجتماعی استقبال می کنیم ".

در ادامه ی این جلسه مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان کرمانشاه ، با ابراز خرسندی از برگزاری جلسه ی مشترک ، بر ارتباط هرچه بیشتر نهاد تحت مدیریت خود با معاونت اجتماعی تأکید نمود .
حاج امیر قنبری هم چنین  ضمن تأکید بر لزوم توجه به  اجرای نیات خیرین و واقفین و صرف موقوفات و وجوه مرتبط  در چارچوب نیت و منظور آنان ، برآمادگی مجمع  برای هماهنگی و همکاری بیشتر به منظور هدایت و سوق دهی انواع بخشش ها ،  وجوه و اموال وقفی به سمت نیاز های اساسی و ساختاری درجه اول نظام سلامت در استان تأکید کرد.

در ادامه معاون مشارکت های اجتماعی مجمع خیرین استان ، از لزوم تلاش مشترک برای رفع انواع موانع کاری و اداری مزاحم ، که توان فکری و فیزیکی خیرین ودست اندرکاران را  به خود معطوف می کند ، اشاره کرد .

شایان ذکر است در این جلسه مدعوین ضمن تشکر از زحمات ریاست پیشین دانشگاه  و تبریک انتصاب جناب آقای دکتر محمود رضا مرادی به سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی ، این انتصاب را بشارت دهنده ی محیطی پویا  و سرشار از نشاط و نوید بخش افزایش فضای سلامت ، بهداشت و درمان استان دانسته و ابراز امیدواری نمودند که انتصاب ایشان نقطه ی عطفی در ارتباط بیشتر و تعامل بهینه میان مجامع خیرین استان و دانشگاه علوم پزشکی باشد.
۳ مهر ۱۳۹۶ ۱۵:۲۷