کارگاه آموزشی فرایندهای اجتماعی با هدف توانمندسازی مددکاران اجتماعی قطب سه کشور در کرمانشاه در حال برگزاری است

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی کارگاه آموزشی فرایندهای اجتماعی با هدف توانمندسازی مددکاران اجتماعی قطب سه کشور و همچنین آیین تجلیل از ایشان به مناسبت روز جهانی مددکاری با حضور دکتر جوادی رئیس اداره مددکاری وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی ، دکتر منصوری معاونت اجتماعی دانشگاه ومسئولین مددکاری اجتماعی شاغل در واحد های تابعه واستان های قطب ایلام ، همدان کردستان ، وکرمانشاه  21 و22 اسفند ماه به همت مشارکتهای مردمی وامور خیرین معاونت اجتماعی دانشگاه در سالن همایش های بوستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال برگزاری است .

در این کارگاه 2 روزه دکتر منصوری معاون اجتماعی دانشگاه ضمن قدردانی از حضور رئیس اداره مددکاری وزارت بهداشت در روزهای پایانی سال وتجلیل از مددکاران اجتماعی گفت همواره و با تمام توان وقدرت به انجام وظایف خود در زمینه سلامت اجتماعی ادامه می دهیم .

دکتر جوادی رئیس اداره مددکاری وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی نیز در این نشست گفت  امروزه لازم است تکنیک ها ومهارتها را در راستای ارتقای کیفیت زندگی مردم تغییر دهیم ودر این راستا همکاران از  تمامی ظرفیتها  وتجارب بهره بگیرند.

وی افزود درحوزه اجتماعی شدن سلامت بهره گیری از کلیه ظرفیتهای اجتماعی  جهت ارتقای سلامت مردم از ضروریات است و ما می توانیم دانش وتجربه را در جهت برنامه ها به صورت هدفمند به خدمت بگیریم .

در ادامه این کارگاه دو روزه دکتر جوادی مفاهیم مددکاری جامعه ای ، ضرورت مددکاری جامعه ای در نظاام سلامت  ونظریات مرتبط مدل رشد وتوسعه محلی ، ارزیابی سریع محله ومدل برنامه ریزی اجتماعی را آموزش دادند.

یادآور می گردد شعار فدراسیون جهانی مددکاری در سال 2019 میلادی ترویج اهمیت روابط انسانی است.