برگزاری نشست اخلاق مدیران استان در دانشکده پزشکی

نشست اخلاق مدیران ادارات ، سازمان ها و نهادهای دولتی و مراکز آموزش عالی استان  روز دوشنبه سوم مهرماه با حضور حضرت آیت ا... علما نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه استان کرمانشاه در دانشکده پزشکی کرمانشاه برگزار شد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: از نشانه های اهل خدا بودن همدلی  و علاقه به یکدیگر است.
وی گفت: خداوند در جواب حضرت موسی (ع) که اهل خدا چه کسانی هستند ، همدلی بین یکدیگر را یکی از نشانه های آنها برشمرد.
حضرت آیت الله مصطفی علما خطاب به مدیران حاضر در این نشست اظهار داشت: امروز یکی از نیازهای  مهم در استان کرمانشاه همدلی مسوولان با یکدیگر و با مردم است برای آباد کردن این استان که گرچه دارای استعداد ها وپتانسیل های فراوانی است اما  امروز دارای مشکلات زیادی همچون بیکاری وفقر است .
وی در ادامه درس اخلاق اظهار داشت: یکی دیگر از نشانه های اهل الله بودن  آباد کردن و رونق بخشیدن به مساجد و معابد محل عبادت خداوند است که این افراد هرجا که باشند به دنبال  حفظ و نگهداری این اماکن هستند.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: یکی دیگر از نشانه های آنها ، استغفار به درگاه خداوند است  چرا که این افراد با یاد خدا و استغفار گناهان خود مورد توجه خداوند قرار دارند.
وی  دیگر نشانه اهل الله را غضب در موقع تهدید دین خداوند بر شمرد و افزود: اهل خدا هرگز تهدید را نسبت به دین خداوند نمی پذیرند و گرچه  در طول زندگی خود همواره مهربان و رئوف نسبت به یکدیگرند اما در مقابل دشمنان دین خداوند غضبناک می شوند.

اخلاق

۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۲۸