دبیر هیات ممیزه دانشگاه: با ارتقای مرتبه علمی 7 تن از اعضای هیات علمی دانشگاه موافقت شد

دبیر هیات ممیزه دانشگاه از ارتقای مرتبه علمی 7 تن از اعضای هیات علمی خبر داد.
دکتر علی پور متعبد عنوان کرد: صبح امروز بیست و یکم اسفندماه در سی و سومین جلسه هئیت ممیزه دانشگاه با ارتقای مرتبه علمی7 تن از اعضای هیات علمی موافقت شد.

وی از ارتقاء مرتبه علمی دکتر سیدرضا باقری باوندپور از مرتبه استادیاری به استاد سرآمدی در این نشست خبر داد و گفت: طی این جلسه با ارتقاء مرتبه علمی 2 نفر به مرتبه استادی و 4 نفر به مرتبه دانشیاری اعضای هیات علمی نیز موافقت به عمل آمد.

دکتر پور متعبد افزود: هیات ممیزه دانشگاه با ارتقای مرتبه علمی دکتر فرحناز کشاورزی و دکتر نگین رضاوند از مرتبه دانشیاری به استادی موافقت کرد.

وی اظهار داشت: در این جلسه با ارتقای مرتبه علمی دکتر  شیوا روشن خواه ، دکتر مسلم ایمانی ، دکتر محمدباقر شمسی و دکتر علیرضا موسوی نیز از مرتبه استادیاری به دانشیاری نیز موافقت شد.