سرپرست دانشگاه دکتر فرید نجفی را به عنوان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه منصوب نمود/ تقدیر از دکتر بهروز حمزه

طی حکمی از سوی پروفسور محمودرضا مرادی سرپرست دانشگاه ، پروفسور فرید نجفی به عنوان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه منصوب شد.

دکتر فرید نجفی دارای دکترای حرفه ای پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال 1372 می باشد که در سال 1386 موفق به اخذ دکترای تخصصی اپیدمیولوژی از دانشگاه بریزبین استرالیا شده است.

از سوابق اجرایی و حرفه ای وی می توان به مسئولیت مرکز بهداشت کرند غرب ، رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) اسلام آبادغرب ، رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ، رئیس مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی ، معاون تحقیقات و فناوری  و معاون آموزشی دانشگاه اشاره کرد.

از دیگر مراتب و سوابق علمی دکتر نجفی می توان به مواردی چون: استاد نمونه دانشگاه در سال 94 ، چاپ بیش از 150 مقاله علمی پژوهشی ، داوری بیش از 7 مجله بین المللی و پژوهشگر برتر دانشگاه و استان در 8 سال پیاپی اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر دکتر بهروز حمزه مسئولیت فوق را عهده دار بوده است.

همچنین سرپرست دانشگاه با اهداء لوح تقدیری بدین شرح از خدمات ارزنده دکتر بهروز حمزه تقدیر کرد.

" به نام خدا"

جناب آقای دکتر بهروز حمزه

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگاراست که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از  این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

سرپرست دانشگاه