سرپرست دانشگاه دکتر حبیب اله خزائی را به عنوان معاون آموزشی دانشگاه منصوب نمود/ تقدیر از دکتر فرید نجفی

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه پروفسور حبیب اله خزائی به سمت معاونت آموزشی دانشگاه منصوب شد.

دکتر خزائی که دارای فلوشیپ فوق تخصصی اختلالات خواب و پلی سومنوگرافی از دانشگاه  هایدلبرگ آلمان است ،فارغ التحصیل دکترای تخصصی در رشته اعصاب و روان (روانپزشکی) از دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال 1381 و پزشکی عمومی در سال 1376 در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد.

وی مدیریت پژوهشی ، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، ریاست مرکز اختلالات خواب دانشگاه (مرکز برگزیده تحقیقاتی بالینی کشور) را در کارنامه کاری خود داراست.

پروفسور خزائی که چهار سال است در کسوت استاد تمامی دانشگاه فعالیت می نماید، چندین سال متوالی به عنوان استاد نمونه و بیش از 10 سال جزء پژوهشگران برتر دانشگاه بوده است که تاکنون موفق به چاپ بیش از 50 مقاله در مجلات بین المللی گردیده است.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر فرید نجفی عهده دار بوده است.

همچنین سرپرست دانشگاه  با اهداء لوح تقدیری بدین شرح از خدمات ارزنده دکتر فرید نجفی تقدیر کرد.

" به نام خدا"

جناب آقای دکتر فرید نجفی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگاراست که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از  این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی معاونت آموزشی دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

سرپرست دانشگاه