سرپرست دانشگاه دکتر محمد باقر شمسی را به عنوان رئیس دانشکده پیراپزشکی منصوب نمود/ تقدیر از دکتر فاطمه رضوان مدنی

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه دکتر محمد باقر شمسی به سمت رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه منصوب شد.

دکتر شمسی  که فارغ التحصیل رشته فیزیوتراپی مقطع کارشناسی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و  مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم پزشکی تهران است دارای مدرک دکترای تخصصی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال 1393 می باشد .

وی از سال 1370 عضو هیأت علمی دانشگاه است و سابقه مدیر امور هیأت علمی ، معاونت آموزشی دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی وقت در دهه 70 ، مدیریت امور آموزشی ، مدیریت ستاد شاهد و ایثارگر را در دانشگاه و ریاست پردیس خودگردان دانشگاه را در پرونده کاری خود داراست.

گفتنی است قبل از وی مسئولیت این دانشکده به عهده دکتر فاطمه رضوان مدنی بوده است.

همچنین سرپرست دانشگاه با اهداء لوح تقدیری بدین شرح از خدمات ارزنده دکتر فاطمه رضوان مدنی تقدیر کرد.

سرکار خانم دکتر فاطمه رضوان مدنی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگاراست که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از  این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی ریاست دانشکده پیراپزشکی دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

سرپرست دانشگاه